Sis cares noves i nou jugadors del planter per començar la pretemporada

S’ha acabat l’espera. El Sabadell de la temporada 21/22 es posarà demà en marxa amb Antonio Hidalgo al capdavant i el primer entrenament de la pretemporada. Serà just un any després del primer partit de playoff d’ascens a Andalusia davant l’Atlético ‘B’ i d’aquella aventura només hi queden set homes. Óscar Rubio, Aleix Coch, Xavi Boniquet, Néstor Querol, Aarón Rey, Froi Leal i David Astals -aquests dos últims encara eren juvenils- començaran demà la pretemporada amb la resta de companys. A aquests set noms s’hi sumaran les sis incorporacions que s’han produït fins al moment. Ara bé, Iago Indias, Samu Araújo i Ramón Folch passaran revisió mèdica demà i començaran a entrenar dimarts.

El primer entrenament dels homes d’Antonio Hidalgo serà demà al matí a la Nova Creu Alta, però l’equip anirà alternant entrenaments entre l’estadi, Sant Oleguer i el CAR de Sant Cugat. Serà al tercer quan, el 31 de juliol, els arlequinats disputin el primer amistós de la pretemporada davant L’Hospitalet. Abans de l’inici de l’entrenament es realitzaran les proves d’antígens. Si no hi ha cap imprevist, l’equip es posarà en marxa amb una important presència dels futbolistes de la base arlequinada.

Un total de nou jugadors del filial o el Juvenil A del Sabadell arrencaran la pretemporada i podran ser avaluats pel cos tècnic durant els primers compassos de la preparació. Els homes del filial seran Iker Hernández, que va jugar cedit al Granollers l’any passat, Pere Belmonte, fill de l’exfutbolista arlequinat ‘Piti’ Belmonte, Jaume Ramoneda i Adri González. Com a representants del Juvenil A, Antonio Hidalgo tindrà sota les seves ordres a Marc Vargas, Gabri Gausachs, Albert Morral, Iván Bustamante i Arnau Marcos. Tots ells començaran la pretemporada amb el primer equip i, a l’espera de l’arribada de nous fitxatges, ajudaran l’equip durant la posada a punt prèvia a l’inici de la lliga.