Ramón Folch, reforç de luxe pel mig del camp

Ja és oficial el que va avançar Cazurreando al seu compte de Twitter. El Centre d’Esports ha fet oficial l’arribada de Ramón Folch, migcampista de 31 anys que arriba procedent de l’Elche CF, tot i que la temporada passada va jugar cedit al CD Tenerife. A l’Heliodoro Rodríguez López, el futbolista de Reus va signar una temporada de notable, on va disputar 25 partits i va marcar un gol. Abans d’aterrar a Tenerife, però, va debutar amb el conjunt valencià a Primera Divisió, però la gran competència que hi havia al mig del camp va provocar que l’Elche li busqués una sortida.

Als seus 31 anys, Ramón Folch acumula 171 partits a la Segona Divisió, on ha defensat els colors del Reus CF, del Real Oviedo i de l’Elche CF, amb qui va ascendir a Primera Divisió la temporada 2019/2020. El pivot català també coneix el que és la Segona Divisió B, ja que ha disputat més de 90 partits a la categoria de bronze del futbol espanyol. És evident doncs, que, el Sabadell ha fet un gran moviment amb l’arribada de Folch a la Nova Creu Alta. No obstant això, el club segueix treballant en la renovació d’Adri Cuevas, qui des del 30 de juny està sense equip. Per contra, sembla que la continuïtat d’Undabarrena es complica, ja que Ramón Folch ocupa la mateixa posició que el basc.

Rafael Ramos ‘Pipo’, una altra opció

Amb sis fitxatges tancats, la direcció esportiva del club segueix treballant de valent per tal que Antonio Hidalgo tingui els majors jugadors disponibles el pròxim dilluns per iniciar la pretemporada. En aquest sentit, Cazurreando també ha informat que el Centre d’Esports podria estar interessat en ‘Pipo‘, un extrem. Rafa va defensar els colors de la Cultural Leonesa la temporada passada i tindria més ofertes a sobre de la taula. A més, també ha sonat el nom d’Ignasi Vilarrasa per reforçar el carril esquerre. El jove lateral de 21 anys arribaria procedent del Real Valladolid Promesas. Tot això a menys d’una setmana per tal que comenci la pretemporada.