El Sabadell incorpora el lateral esquerre Samu Araújo

El carril esquerre del Centre d’Esports té nou propietari. El futbolista gallec Samu Araújo s’incorpora a la disciplina del Sabadell després d’haver passat dues temporades a la Cultual Leonesa. El seu nom va començar a agafar força fa pocs dies i l’operació s’ha tancat satisfactoriament. Nascut a Vigo fa 25 anys, Araújo va destacar a les categories inferiors del Celta i va disputar gairebé un centenar de partits a Segona B amb el filial gallec. Després de quatre temporades a casa, el lateral va marxar al Barça B, però les lesions no li van permetre jugar amb regularitat i va acabar a l’Atlético ‘B’.

Va deixar un bon rendiment al filial matalasser -on va disputar el segon dels tres playoffs d’ascens a Segona en els quals ha participat- i va provar sort a l’Arka Gdynia de la Ekstraklasa polonesa. Allà tampoc va disputar molts minuts i l’hivern del 2020 va arribar a la Cultural Leonesa. A terres lleoneses ha disputat 22 partits en l’última temporada i mitja i ha anotat un gol. Les lesions han evitat que tingués més participació, encara que ja sap què és enfrontar-se al Sabadell. Va ser al playoff de la temporada passada, en un partit en el qual va sortir a la segona meitat i que va abandonar a la pròrroga per una lesió.

Aquest any, malgrat que la Cultual partia amb l’objectiu de lluitar pel playoff d’ascens, Araújo només ha pogut ajudar els seus companys a aconseguir la plaça a Primera RFEF. Amb la seva arribada, el Sabadell s’assegura un perfil ideal pel carril esquerre i que pot aportar en tasques defensives i amb incorporacions a l’atac. És la cinquena incorporació d’un Centre d’Esports que, després de tancar el serial amb Gorka Guruzeta, comença a agafar embranzida en aquest mercat de fitxatges. S’espera que el proper nom que pugui ser anunciat, si res canvia, és el de Ramón Folch, que s’ha desvinculat de l’Elche aquest migdia.