Així serà la pretemporada 2021/22

Ja és oficial, i ja es coneix el pla de ruta del Centre d’Esports fins a l’inici de lliga, previst pel cap de setmana del 28 i 29 d’agost. Aquesta tarda el club ha fet oficial els cinc partits que disputarà durant la pretemporada. Abans, però, els homes d’Antonio Hidalgo tornaran a la feina el pròxim dilluns, dia en què començaran a exercitar-se. Entre els citats hi seran les cinc cares noves, incloent-hi l’últim a arribar, Samu Araújo, a més de David Astals i Sergi Altimira. Ambdós van estar cedits la temporada passada, al Prat i al Granollers respectivament, i si res no canvia, faran la pretemporada sota les ordres d’Hidalgo.

Cal destacar també, que, el Sabadell ha accelerat les negociacions amb Jacobo González i Ramón Folch, amb l’objectiu que tots dos s’incorporin el dilluns amb el grup. D’altra banda, el futur d’Adri Cuevas segueix pendent, ja que l’andalús, que té la proposta de renovació a sobre de la taula, encara no ha donat la resposta definitiva. El Sabadell, però, segueix esperant. Per contra, tot apunta al fet que Undabarrena no vestirà més d’arlequinat, ja que la possible arribada de Ramón Folch a la Nova Creu Alta fa impossible la continuïtat del migcampista basc.

Cinc amistosos confirmats

Pel que fa als partits amistosos, el Sabadell ha fet oficial la data de cinc duels que disputarà durant la pretemporada. La intenció del club era anar-se enfrontant a rivals de menor a major categoria, i així ha estat. En aquest sentit, el Centre d’Esports debutarà el 31 de juliol davant el CE l’Hospitalet (Tercera RFEF) al CAR de Sant Cugat, tot i que serà un partit d’entrenament. El 4 d’agost, l’equip es veurà les cares amb el CE Europa (Segona RFEF) a Sant Oleguer, mentre que tres dies més tard, el 7 d’agost, el conjunt arlequinat s’estrenarà a la Nova Creu Alta davant el Villarreal ‘B’ (Primera RFEF). Al partit hi podran entrar només els socis.

Del 9 al 14 d’agost el Sabadell farà una estada a la Vall d’en Bas, on està previst que disputin un amistós que està pendent de confirmació. En tornar, el dia 18, nova prova, aquest cop davant la UE LLagostera (Primera RFEF) a domicili. I finalment, el cap de setmana previ a l’inici de la lliga, els homes d’Antonio Hidalgo jugaran contra l’Andorra (Primera RFEF) a la Nova Creu Alta. Això ja serà el 21 d’agost. Pots consultar el calendari complet aquí.