Gorka Guruzeta marxa traspassat a la SD Amorebieta

Era un secret a veus i s’ha acabat confirmant. El Centre d’Esports i Gorka Guruzeta separen els seus camins després d’una temporada perquè el futbolista basc marxi traspassat a la SD Amorebieta. Malgrat que tenia tres anys de contracte i encara li quedaven dos per complir, el davanter ha preferit continuar a LaLiga SmartBank. Allà, a més, tornarà a compartir vestidor amb Josu Ozkoidi. La seva sortida, tot i que no té xifres oficials, s’ha produït mitjançant el pagament d’un traspàs i, per tant, la marxa de Guruzeta deixarà diners al Centre d’Esports. Una temporada i tres gols després, una de les grans apostes del passat mercat d’estiu deixa el club per la porta del darrere.

I és que, encara que altres futbolistes també han abandonat el club amb major o menor comiat, Gorka Guruzeta tenia contracte en vigor amb el club i estava cridat a començar la pretemporada el 19 de juliol. Abans, però, va confirmar-se que va estar veient l’amistós entre Amorebieta i Burgos que es va disputar el 14 de juliol i ho va fer amb els jugadors del conjunt basc. Aquest fet ha provocat una reacció negativa de l’afició cap a un jugador en el qual hi havia dipositades moltes esperances ara fa un any. Guruzeta marxa, doncs, a l’Amorebieta i el Sabadell té ara una nova fitxa lliure.

Pendents de Ramón Folch

Si l’apartat de sortides s’ha activat amb la marxa de Guruzeta, les entrades es podrien accelerar aviat. Al nom ja conegut de Ramón Folch es podrien afegir d’altres com Jacobo González o Pipo. Tots dos, segons va avançar el periodista Ángel García (@cazurreando_com), estan a l’òrbita de la direcció esportiva arlequinada. Ara bé, tot apunta al fet que Folch ha de ser el proper en arribar. Abans, però, ha de tancar la seva sortida de l’Elche, un pas previ a què sigui anunciat com a nou reforç arlequinat.

Pel que fa a la plantilla arlequinada, aquest matí han passat la revisió mèdica Aleix Coch, Néstor Querol i Xavi Boniquet. Tots tres van ser a Marbella i van caure a Miranda de Ebro, però aquesta temporada tornaran a vestir la samarreta arlequinada. Aquests futbolistes, juntament amb la resta de jugadors amb contracte, començaran la pretemporada la setmana vinent. I el primer amistós, segons ha confirmat el CE L’Hospitalet, es disputarà el 31 de juliol al CAR de Sant Cugat a porta tancada.