Teo Quintero i Emilio Bernad, presentats com a nous jugadors del Sabadell

A onze dies perquè comenci la pretemporada, el Centre d’Esports ha presentat aquest matí dues de les tres incorporacions que ha realitzat dins ara. Teo Quintero i Emilio Bernad -tots dos jugadors que ocuparan fitxa de jugadors menors de 23 anys– han estat presentats a l’Olímpia i amb els nens del Campus del CE Sabadell. Els futbolistes han estat acompanyats per Bruno Batlle i Jose Manzanera, que després de les intervencions dels protagonistes ha repassat l’estat del mercat. Quintero i Bernad s’han mostrat contents amb la seva arribada al Sabadell i amb ganes i ambició per afrontar la nova temporada.

Emilio Bernad, de 21 anys, arriba procedent del Valencia Mestalla i serà un dels porters de la plantilla arlequinada. El de la Vall d’Uixó ha explicat que no va dubtar quan va rebre la trucada del Sabadell: “He tingut la sort de jugar aquí, hi ha una gran afició i es respira futbol. És un club que concorda amb el que vol i he escollit venir aquí per donar el màxim“. Tot i la seva joventut, Bernad ha disputat algunes temporades a Segona B i arriba a Sabadell amb ganes de demostrar el seu nivell. El nou jugador arlequinat s’ha descrit com un porter ràpid, amb bon joc de peus i que és bastant complet.

Per la seva part, Teo Quintero aterra a Sabadell després de dues temporades dures a l’Hércules. El barceloní ha explicat que, tot i l’adversitat, ha crescut molt individualment en els darrers anys i arriba al club amb moltes ganes de fer-ho bé i assolir els objectius. Quintero serà un dels centrals de l’equip i, si Antonio Hidalgo manté l’esquema, el defensor ha apuntat que, tot i dominar les dues cames, el fet de ser esquerrà el pot portar a jugar a l’esquerra. No obstant això, el futbolista ha explicat que pot adaptar-se a totes les posicions de la defensa. L’antic jugador de l’Hércules arriba d’una plaça molt complicada i amb un objectiu similar al dels arlequinats. Aquesta pressió, en paraules de Quintero, l’ha ajudat molt a estar preparat per qualsevol repte.

El mercat pot animar-se en les pròximes hores

Malgrat que el Sabadell només ha incorporat tres jugadors i avui ha presentat Teo Quintero i Emilio Bernad, el mercat es pot començar a moure. Segons apuntava ahir el periodista Ángel García (@cazurreando_com) el Centre d’Esports podria tancar l’arribada del central Iago Indias aviat. Indias va defensar la samarreta del Castellón la temporada passada i avui s’ha acomiadat de l’afició. Xavi Sidro, periodista de SER Castellón, ha apuntat directament al Sabadell com el nou destí del futbolista de 25 anys. A més, el mateix Ángel García va apuntar ahir al vespre el nom de Jacobo González, jugador del Tenerife que sortirà cedit i té ofertes del Sabadell i l’Albacete.

Pel que fa als jugadors amb contracte, Jose Manzanera ha apuntat al fet que tant Aleix Coch com Gorka Guruzeta tenen contracte i el club compta amb ells. Els casos d’Adri Cuevas i Iker Undabarrena continuen sobre la taula i el club els hi ha traslladat la seva voluntat que segueixin a Sabadell, però ara per ara no hi ha res tancat. Respecte a les fitxes de jugadors menors de 23 anys, el director esportiu arlequinat ha explicat que les situacions de mercat decidiran quantes fitxes s’ompliran i si, fins i tot, aprofitaran les llicències del filial. Això, però, es determinarà durant tot l’estiu i en funció de les oportunitats que sorgeixin durant el mercat.