Iago Indias arriba al Sabadell per reforçar la defensa

El seu nom va agafar força ahir a la nit després que el periodista Ángel García (@cazurreando_com) avancés el seu nom i el seu fitxatge s’ha tancat en cosa d’hores. Iago Indias és nou futbolista del Sabadell després d’haver jugat la passada temporada al Castellón -on, de fet, va jugar el seu segon partit davant el Centre d’Esports-. El futbolista nascut a Vigo fa 25 anys i fill d’Alejo Indias s’ha acomiadat aquest matí del conjunt orellut i aquesta tarda s’ha confirmat la seva incorporació. Es tracta d’un defensa central polivalent que també ha jugat com a lateral dret, una versatilitat que s’adapta molt bé a les característiques que busca Antonio Hidalgo per un jugador.

Sorgit de les categories inferiors de l’Espanyol, Iago Indias va debutar a Segona B amb només 18 anys i va estar sis temporades al filial del conjunt blanc-i-blau. Fa dues temporades, el central va anotar tres gols -un d’ells davant el Sabadell en la que seria la darrera jornada de lliga- i va veure una vermella també contra els arlequinats. Amb el filial perico, Indias va desenvolupar-se a un bon nivell i va abandonar el club amb gairebé 150 partits a l’esquena per fer el salt al futbol professional. La seva arribada al Castellón va anar de menys a més pel que fa al protagonisme i va ser titular durant el tram final de temporada.

Després del descens, el central gallec va rebre una proposta de renovació del Castellón, però s’ha acabat decidint per l’oferta arlequinada. Amb 25 anys, Indias destaca per la seva bona sortida de pilota, la contundència i l’experiència tot i ser un jugador bastant jove. Amb aquesta incorporació, el Centre d’Esports ja suma quatre fitxatges que, juntament amb les renovacions i la continuïtat d’alguns jugadors, comença a perfilar la plantilla. Encara queda per conèixer què passarà amb Adri Cuevas i Iker Undabarrena. Tots dos tenen una proposta per seguir, però en aquests moments són futbolistes lliures.