El Sabadell i Sabadell en Xarxa creen la Xarxa Arlequinada de Comerç

Aquest matí s’ha presentat a la Nova Creu Alta la campanya ‘Juguem Junts‘, impulsada pel Centre d’Esports i Sabadell en Xarxa dins de la Xarxa Arlequinada de Comerç. Aquesta iniciativa, sota el lema de ‘Compra a Sabadell, viu el futbol‘ servirà per impulsar el comerç local i crear una xarxa d’establiments que obtinguin diversos beneficis. Aquests comerços podran ser de tota mena i el principal avantatge que atorgaran -en clau arlequinada- serà l’entrega d’un cupó després de fer una compra allà. Amb cinc d’aquests cupons -que hauran de ser d’un mínim de dues tendes-, es podrà bescanviar una entrada a les taquilles o a les oficines de la Nova Creu Alta. Cada establiment tindrà el distintiu de la campanya a la porta i el Centre d’Esports oferirà visibilitat a aquests comerços.

A més, el Sabadell ofereix quatre paquets diferents perquè cada comerç pugui adherir-se a la Xarxa Arlequinada de Comerç. Des de la categoria ‘Amic CES‘, amb l’oferta de CES Avantatges als socis i la possibilitat d’adquirir cupons, fins a la categoria ‘MVP‘, amb la possibilitat d’adquirir dos abonaments, tres talonaris de cupons, un espai al Tòtem que el club posarà al Gol Nord, descomptes al marxandatge i comunicació a la web i les xarxes del club. També hi ha les categories ‘Revulsiu‘ i ‘Titular‘, que ofereixen diversos avantatges com cupons, entrades, abonaments o la presència del comerç al Tòtem de la Nova Creu Alta. Els comerços interessats hauran de contactar amb el club per formar part de la Xarxa i els talonaris seran entregats per Sabadell en Xarxa.

Finalment, els comerços que s’adhereixin a la Xarxa oferiran avantatges als socis del Sabadell. Ana Navés, vicepresidenta del Sabadell, ha explicat que el projecte és “molt important” i que seguiran fent iniciatives per la ciutat. “Volem fer la xarxa per reactivar l’economia amb el comerç local i trobar-nos a la Nova Creu Alta“, ha indicat la vicepresidenta arlequinada. També ha parlat Miguel Tello, president de Sabadell en Xarxa, i ha declarat que estan “encantats” perquè “s’està potenciant el comerç i l’esport“. “Estem potenciant dos actius molt importants de la nostra ciutat. Molts establiments aprofitaran aquesta oportunitat per captar i fidelitzar clients“, ha apuntat Tello.