Grego Sierra s’acomiada del Sabadell i ja té nou destí

Nova sortida al Centre d’Esports. Aquest matí, Grego Sierra ha comunicat a través de les xarxes socials que no continuarà la temporada que ve defensant els colors del Sabadell. Així doncs, el central murcià de 28 anys posa punt final a la seva etapa d’arlequinat després de dues temporades a la Nova Creu Alta. Grego, qui va arribar procedent de l’UCAM Múrcia el juliol del 2019, sempre ha estat una peça fonamental en els esquemes d’Antonio Hidalgo. De fet, la temporada passada va sumar un total de 35 partits entre lliga i Copa del Rei. L’any de l’ascens, el central esquerrà també va ser un fix en la defensa, ja que va disputar 29 duels, sumant lliga i playoff.

Tot i que el Sabadell es va plantejar la continuïtat de Grego Sierra, el fet que el central murcià tingués diferents ofertes de superior categoria dificultaven l’operació. I així ha estat, ja que minuts més tard del comunicat del ja exjugador del Sabadell, el Burgos CF ha fet oficial la seva arribada a El Plantío. Per tant, Grego jugarà, com a mínim, una temporada més al futbol professional, ja que el conjunt burgalès no ha fet públics els detalls de la seva incorporació. A més, segons informa ‘Cazurreando’, Josu Ozkoidi, qui també es va acomiadar fa uns dies del Sabadell, estaria molt a prop de ser nou jugador de la SD Amorebieta.