El Sabadell reforça la parcel·la defensiva amb Teo Quintero

Continua el moviment al mercat de fitxatges del Sabadell. Després de les arribades d’Emilio Bernad i Joseba Muguruza, el Centre d’Esports ha incorporat el central esquerrà Teo Quintero. Nascut a Barcelona fa 22 anys i amb arrels veneçolanes, Quintero ha jugat les dues últimes temporades amb l’Hércules. Aquest any ha disputat 10 partits -encara que també s’ha perdut alguns compromisos per les lesions- i s’ha desvinculat del club alacantí després que hagi acabat el seu contracte. Amb aquesta arribada, el Sabadell ocupa una fitxa més per futbolistes menors de 23 anys i afegeix un central que ha disputat 41 partits a Segona B en les últimes tres temporades.

#
3
Nom
Teo Quintero
Nacionalitat
espEspanya
Posició
Defensa
Contracte
30/06/2022
Equip actual
CE Sabadell

Quintero es va formar al futbol base del Girona i va destacar en la posició de central. Aquest any, a causa de les lesions a l’Hércules, també ha jugat alguns minuts com a lateral esquerra. Després d’acabar la seva etapa al futbol formatiu del Girona, el central va disputar una temporada al Peralada -en aquell moment filial dels gironins- i va fer el salt a l’Hércules. En total, Teo Quintero s’ha enfrontat en dues ocasions al Sabadell i ha derrotat els arlequinats a tots dos duels. Amb 188 centímetres d’alçada, aquest jove central destaca per la seva sortida de pilota i un bon joc aeri. Competirà, en principi, per ser el titular a la posició de central esquerre del Sabadell i, en aquests moments, compartiria defensa amb Aleix Coch, Óscar Rubio i Joseba Muguruza.

La campanya de socis comença amb noves altes

Després de la presentació de la nova campanya de socis, el Sabadell va informar ahir que ja hi havia 58 socis, 7 dels quals són noves altes. A més, les renovacions i altes fetes per internet s’hauran de comptabilitzar més endavant. Part del ‘Tracte Tornarem‘ busca motivar els aficionats per a treure el seu carnet i gaudir dels 19 partits de lliga per un total de 5 euros per partit. Els horaris de les oficines s’han ampliat avui i demà i els aficionats ja poden anar a l’estadi a treure el seu carnet.

A més, també es va conèixer ahir que la lliga de Primera RFEF començarà el cap de setmana del 28 i 29 d’agost. El calendari de rivals, però, encara no està definit i haurà d’esperar, com a mínim, a mitjans del mes de juliol. Ara bé, la nova temporada del Centre d’Esports agafa forma amb actes com la presentació de la campanya de socis o els moviments de mercat. Teo Quintero és la tercera arribada d’un Sabadell que continua treballant per formar la millor plantilla possible i ser ambiciosos aquesta temporada.