L’exporter del Sabadell, Álex Domínguez, fora dels Jocs Olímpics

Ahir al migdia Luis de la Fuente, tècnic de la Selecció sub-21 i de la Selecció Olímpica, va donar a conèixer els 22 jugadors que representaran a España en els Jocs Olímpics de Tokyo. A la llista destacava el nom d’Álex Domínguez, porter que defensa els colors de la UD Las Palmas a la Liga Smartbank, però que es va vestir la samarreta del Sabadell en la seva etapa de Cadet i Juvenil. Domínguez, qui el pròxim 30 de juliol complirà 23 anys, viatjava amb Unai Simón (Athletic Club) i Álvaro Fernández (SD Huesca), els altres dos porters convocats, per defensar els tres pals a Tokyo, però el COVID no li permetrà.

El jove porter de Granollers va aterrar a Sabadell procedent de l’Atlètic Vallés, un equip d’un barri de la seva ciutat natal. Allà va jugar fins al seu segon any de Cadet, que va ser quan el Centre d’Esports es va fixar en ell i el va fitxar. A Sabadell només va estar dues temporades, ja que el seu primer any com a Juvenil va ser d’excel·lent. Així doncs, després de dues campanyes vestint d’arlequinat, Álex Domínguez va posar rumb a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per incorporar-se al Juvenil del RCD Espanyol. Cal destacar, que, amb el conjunt ‘perico’ va arribar a entrenar amb el primer equip.

Finalment, el de Granollers va deixar l’Espanyol per unir-se al Deportivo Alavés, tot i que la seva estada a Vitoria va ser pràcticament curta. De Mendizorroza a l’Estadi de Gran Canària, on la passada temporada, aprofitant una lesió d’Álvaro Valles, es va guanyar la confiança de Pepe Mel. De fet, va disputar un total de 17 partits. En aquest sentit, el seu bon rendiment ha provocat que Luis de la Fuente el convoqui pels Jocs Olímpics de Tokyo, que arrencaran el 23 de juliol.