L’abonament més barat de la història per atraure el màxim de socis

La campanya de socis per la temporada 21/22 del Sabadell ha començat amb el mateix objectiu de l’any passat: arribar als 5.000 socis. Com a part del ‘Tracte Tornarem‘, la directiva sap que un augment de la massa social del club és vital. Per això, aquest abonament és, en paraules del president Esteve Calzada, “el més barat de la història del club“. De fet, segons ha detallat Calzada, qualsevol aficionat del Sabadell podrà veure els 19 partits de lliga a la Nova Creu Alta per 95 euros l’abonament, amb un preu de cinc euros el partit. També es manté el descompte del 50% que es va detallar en cas de permanència. No obstant això, els socis que no vulguin accedir a la compensació poden disposar de 3 entrades per la lliga i l’accés a tots els partits de Copa del Rei.

Hem fet una campanya per intentar que no hi hagi cap excusa per fer-se soci del Sabadell“, ha explicat Esteve Calzada. El president ha estat acompanyat d’Ana Navés, vicepresidenta del club, i Lino Gutiérrez, llegenda arlequinada que posarà nom a una graderia de la Nova Creu Alta. Respecte a això, Navés ha detallat que el club ha sectoritzat l’estadi amb quatre zones: Gol Nord, Lateral, Tribuna i la Grada Lino. Aquesta última estarà situada al Gol Sud i tindrà el preu més baix de tot l’estadi. Més endavant es farà un acte amb el protagonista del canvi de nom per oficialitzar aquesta sotiacuó.

Amb els 5.000 arlequinats en ment

Estic convençut que aconseguirem els 5.000 arlequinats. És un número que imposa, però és absolutament essencial per tornar i consolidar-se al futbol professional”, ha apuntat Esteve Calzada. Tot i estar una categoria per sota, el club ha presentat una campanya de socis ambiciosa i que busca arribar a una xifra necessària. “Ara mateix, tenim 15 socis per cada 1.000 habitants, mentre que equips com el Logroñés ens doblen i el Castellón està molt lluny. Volem tenir 25 socis per cada 1.000 habitants”, ha indicat Calzada respecte a l’impacte del nombre de socis al club.

Un altre element clau d’aquesta campanya és atraure els joves. Ana Navés ha comentat que tots els jugadors federats dels equips de Sabadell tindran un descompte a l’abonament. Fins a categoria Infantil, els jugadors pagaran 25 euros. Mentre que fins a la categoria Juvenil pagaran 50 euros. També s’ha presentat l’opció de Soci Corporate, que, pagant una mica més del preu habitual, podrà veure dos partits des de la nova Zona Corporate de l’estadi i tindrà un descompte del 20% en la nova samarreta. A aquesta categoria de soci també es podrà accedir si un soci porta dues noves altes.

El Sabadell continua en marxa i els socis podran aconseguir el seu carnet a partir d’avui a les quatre de la tarda. Les oficines del club estaran obertes de forma ininterrompuda demà i demà passat entre les 10 del matí i les 8 del vespre, mentre que a partir del dia 1 de juliol faran horari normal. També hi ha l’opció de fer-se soci per internet i mitjançant una renovada web del club que oferirà diversos serveis als socis. Part del ‘Tracte Tornarem‘ ja està en marxa i ara és moment que l’afició respongui a aquest moviment del club.