Emilio Bernad reforça la porteria del Sabadell

El Centre d’Esports ha fet oficial la incorporació del porter Emilio Bernad, segona arribada per aquesta temporada a Primera RFEF. Es tracta d’un futbolista que ha abandonat el Valencia Mestalla aquest any -després de 10 temporades al futbol base ché- i ha estat internacional amb la selecció espanyola sots-19. Amb només 21 anys, Bernad ha disputat una trentena de partits a Segona B. A més, aquesta temporada ha jugat nou partits i ha encaixat 12 gols. Aquest reforç ocuparà una de les fitxes per a futbolistes menors de 23 anys que el Sabadell haurà de tenir. És un futbolista esquerrà i que sap jugar amb la pilota als peus, un punt que pot ajudar l’equip en la sortida de pilota.

Nascut a La Vall d’Uixó fa 21 anys, Emilio Bernad va arribar a la pedrera del Valencia amb 11 anys. Va anar cremant etapes i va debutar amb el filial valencianista quan encara era juvenil. Aquella temporada, de fet, va ser titular a la Nova Creu Alta a l’empat entre arlequinats i valencianistes i va culminar l’any amb dues convocatòries amb la selecció espanyola al novembre i el gener. Va disputar dos partits sota les ordres de Luís de la Fuente i va compartir vestidor amb futbolistes com Ferran Torres, Fran Beltrán o Jorge Cuenca. A Paterna va continuar progressant i, malgrat que mai ha estat titular indiscutible, ha acumulat gairebé 3.000 minuts en quatre temporades.

Aquest estiu, i després del descens del Mestalla fins a la Tercera RFEF, Bernad es va desvincular de l’entitat valencianista. El Sabadell, que canviarà totalment la seva porteria respecte a la temporada passada, s’ha mogut per tancar la incorporació d’un futbolista que ja ha anat convocat amb el primer equip del Valencia en alguna ocasió. El moviment a la direcció esportiva arlequinada no s’atura i, després de l’arribada de Joseba Muguruza, Bernad és la segona arribada. Encara queden incògnites en forma de renovacions i possibles comiats, però la propera notícia serà la presentació de la campanya de socis per la temporada vinent que es realitzarà demà a la Nova Creu Alta.