Édgar Hernández tampoc continuarà al Sabadell la temporada vinent

El mercat del Centre d’Esports comença a agafar la velocitat de creuer. Si ahir es va anunciar el fitxatge de Joseba Muguruza i la sortida de Josu Ozkoidi, avui ha estat el torn d’Édgar Hernández. El davanter gavanenc s’ha acomiadat del club després de tres temporades que han servit per confirmar que les segones parts també poden ser bones. Autor de 14 gols durant aquesta segona etapa, Édgar va ser el màxim golejador del Sabadell l’any de l’ascens i els seus gols de falta seran difícils d’oblidar. Aquest any, tot i no haver tingut grans xifres de cara a porteria, ha anotat dos gols i ha repartit dues assistències.

Édgar ha estat un dels exemples de com la mà d’Antonio Hidalgo va canviar el vestidor arlequinat. Després d’un primer any amb certa irregularitat, el davanter va irrompre amb força a la pretemporada següent. Va convertir-se en el màxim realitzador durant els amistosos de preparació amb quatre gols i va traslladar l’encert a la lliga. En total, Hernández va marcar nou gols en 22 partits de lliga i alguns d’ells -com la falta a Llagostera o el gol per culminar la remontada davant l’Orihuela– va ser autèntiques obres d’art. Al playoff també va ser protagonista amb un gol a l’Atlético de Madrid ‘B’ i l’assistència a Néstor Querol perquè marquès el gol de l’ascens.

A Segona Divisió ha disputat 31 partits i ha jugat a un bon nivell sempre que ha trepitjat la gespa. És un altre futbolista centenari amb la samarreta arlequinada. Ara, després d’abandonar el club, Édgar Hernández marxa amb la maleta plena de records i demostrant que, tot i haver tingut una primera etapa sense protagonisme, és un futbolista de qualitat. Després d’aquesta sortida, encara queden algunes incògnites pel que fa a les renovacions. Mentre que la direcció esportiva continua treballant per tancar incorporacions i anar perfilant l’equip.