Punt final a l’etapa de Josu Ozkoidi al Centre d’Esports

Després de la ja coneguda marxa de Pedro Capó, avui ha estat Josu Ozkoidi qui ha fet oficial el seu adéu del Centre d’Esports Sabadell. Així doncs, el carriler basc s’acomiada del Sabadell després de vestir la samarreta arlequinada durant les últimes quatre temporades, en les que ha disputat 124 partits i ha anotat dos gols. Cal destacar, que, Josu, que va aterrar a la Nova Creu Alta a l’estiu del 2017 procedent del Real Unión de Irún, acabava contracte el pròxim 30 de juny. El de Lasarte-Oria, al comunicat que ha penjat a Twitter, ha destacat que “ha estat un privilegi i un orgull defensar l’escut del Sabadell”.

Amb les sortides de Pedro Capó i de Josu Ozkoidi, de mica en mica la vella guàrdia del Sabadell es va minimitzant. En aquest sentit, tot apunta al fet que Édgar Hernández podria ser el següent en posar punt final a la seva etapa al Centre d’Esports. Per contra, pel que fa al capítol de renovacions, sembla que Óscar Rubio seguirà una temporada més defensant l’arlequinada, ja que les negociacions amb el jugador lleidatà van per bon camí. A més, el futur d’Adri Cuevas també podria estar a la Nova Creu Alta, quelcom que semblava impossible fa pocs dies. Per contra, Grego Sierra segueix sent una incògnita.

Carlos Redruello i César Morgado podrien reforçar la defensa

A tot això, el Centre d’Esports segueix treballant, de valent, per tancar les primeres arribades. El nom que ha sonat amb més força és el de Joseba Muguruza, qui ahir es va acomiadar del CD Castellón. En aquest sentit, segons ha pogut saber l’Hora Arlequinada, el jugador basc té diferents ofertes a sobre de la taula, entre elles una del New York City FC de la MLS. No obstant això, la proposta del Sabadell és una de les que més agrada a Muguruza. Emilio Bernad, porter de 21 anys que arribaria procedent del València Mestalla, també està molt a prop.

A més dels noms ja esmentats, en les últimes hores Cazurreando ha vinculat dos noms més al Centre d’Esports Sabadell. El primer d’ells és Carlos Redruello ‘Redru’, lateral esquerre, i esquerrà, que finalitza contracte amb el Marbella. Redru, però, també agrada al Linares Deportivo i al San Fernando. L’altre és César Morgado, central barceloní que ha defensat la samarreta del CD Badajoz durant les últimes campanyes. El defensa té contracte fins al 2022, però al Nuevo Vivero volen buscar-li una sortida. Això si, el Sabadell haurà de competir amb l’Andorra i el Castellón, ja que ambdós equips també s’han interessat en el central. En resum, s’esperen dies de moviment a la Nova Creu Alta.