Joseba Muguruza, primera incorporació del Sabadell 2021/22

Ja és oficial. El Centre d’Esports ha comunicat fa uns minuts el fitxatge del carriler, Joseba Muguruza, qui arriba procedent del CD Castellón. Així doncs, el futbolista basc de 27 anys, que ha defensat els colors del conjunt castellonenc durant les últimes tres temporades, es converteix en la primera incorporació del Sabadell de cara al pròxim curs. Cal destacar, que, durant la seva etapa al Nou Castàlia, Muguruza ho havia jugat pràcticament tot fins a la destitució d’Óscar Cano la passada temporada. Arran d’aquí, el de Deba va perdre protagonisme, coincidint també amb l’arribada de Javi Moyano a Castellón al mercat d’hivern.

Tot i això, Joseba Muguruza és un futbolista amb molta experiència en la categoria de bronze del futbol espanyol. Amb el Castellón, per exemple, ha disputat 85 partits, mentre que al filial de la Real Sociedad, el seu primer equip com a sènior, va sumar 31 gols en 134 partits. És evident doncs, que, tot i tractar-se d’un lateral, ‘Mugu’ pot actuar com a carriler sense cap mena de problema. De fet, encaixa a la perfecció amb l’esquema que utilitza Antonio Hidalgo. A més, el jugador basc també destaca per ser un futbolista amb molta velocitat, verticalitat i recorregut. Muguruza ha estat el primer a aterrar a Nova Creu Alta, i tot apunta al fet que el següent, si res no canvia, serà Emilio Bernad.