Els drets de televisió divideixen els clubs

Segons ha informat el diari AS, fins a set clubs de la Primera RFEF estan en contra de cedir els seus drets a la RFEF per tal de negociar-los de forma conjunta amb els operadors. Real Madrid, FC Barcelona, Deportivo de la Coruña, Celta de Vigo, Sevilla, Betis i Racing Ferrol no veurien amb bons ulls la proposta de Rubiales, que vol vendre la categoria d’una forma semblant a LaLiga amb Primera i Segona Divisió.

El CE Sabadell, com la resta de clubs, està a l’espera de conèixer la xifra final per tancar el seu pressupost d’una forma més acurada. Aquesta incertesa, però, complica les coses, sobretot als clubs més humils, que depenen en gran mesura d’aquests ingressos. Així doncs, a l’espera de novetats, la Primera RFEF no té clar on oferirà els seus partits. Per no tenir clar, no sap ni quan començarà la competició. Massa incògnites.