Muguruza, Mario Abenza i Álvaro Ratón, els primers noms

El Sabadell s’ha fixat en Joseba Muguruza per reforçar el carril dret i, segons avança Ràdio Sabadell, les negociacions amb el jugador estarien força avançades. El carriler de 27 anys va aterrar el Nou Castàlia fa tres temporades, i des de la seva arribada a Castellón ha estat amo i senyor de la banda dreta. Tot i això, durant l’última temporada, el jugador de Deba va anar perdent protagonisme arran de la destitució d’Óscar Cano. La seva suplència també va coincidir amb l’arribada de Javi Moyano al mercat d’hivern.

Durant els primers dies de mercat, Muguruza es va vincular directament amb la SD Amorebieta, però segons ha pogut saber L’Hora Arlequinada, el jugador, per ara, no sap res de l’interès del conjunt basc. No obstant això, sí que és cert que Joseba Muguruza té diferents ofertes a sobre de la taula i la del Centre d’Esports seria una d’elles, tot i que encara no ha decidit el seu destí. El que ja és segur és que no seguirà defensant els colors del CD Castellón la pròxima campanya.

Mario Abenza i Álvaro Ratón, més noms que es vinculen al Centre d’Esports

A més de Joseba Muguruza, en les últimes hores s’ha parlat d’un possible interès del Sabadell en Mario Abenza, migcampista de 25 anys que pertany al Real Murcia fins al 30 de juny. La temporada passada va ser una peça fixa a la Nueva Condomina sota les ordres de José Luis Rodríguez Loreto, ja que va ser el segon jugador que més minuts (1.810) va disputar. No obstant això, el descens a la Segona RFEF del conjunt murcià aproparien Abenza al Centre d’Esports. Cal destacar també que l’UCAM Murcia és l’altre pretendent del jugador.

D’altra banda, Diari de Sabadell ha destapat aquest matí el nom d’Álvaro Ratón, porter que ha defensat els colors del Real Zaragoza durant les últimes temporades, com a possible substitut d’Ian Mackay. En aquest sentit, Ratón i Limones són, per ara, els dos porters que s’han vinculat al Centre d’Esports en aquest mercat.