Miguel de Hita, nou secretari tècnic

Miguel de Hita Mejía és el nou secretari tècnic del CE Sabadell. Així ho avançava aquest diumenge Ràdio Sabadell. Com ja va manifestar el director general Bruno Batlle en la seva darrera compareixença, el club arlequinat estava treballant per reforçar la direcció esportiva i incorporar un secretari tècnic a l’àrea. La vacant ja està ocupada.

De Hita té una àmplia trajectòria en el món del futbol. De fet, amb només 20 anys, es va convertir en un dels captadors del futbol base del CA Osasuna. Després de vuit anys a la pedrera del club rojillo, Miguel va incorporar-se al Real Oviedo durant una temporada, formant una xarxa de caçatalents arreu d’Espanya. La seva última aventura va passar pel Deportivo Alavés, d’on va marxar l’agost de l’any passat.

Ara, després de 10 mesos sense equip, Miguel de Hita serà el nou secretari tècnic del CE Sabadell al costat de Jose Manzanera, qui seguirà encapçalant l’àrea esportiva amb l’objectiu d’assolir un nou ascens a LaLiga SmartBank.