Antonio Hidalgo: “És el moment d’estar a casa meva”

Els dubtes respecte a la planificació esportiva abandonen definitivament la Nova Creu Alta. Primer va ser Jose Manzanera qui, juntament amb Bruno Batlle, va confirmar la seva continuïtat i avui ha estat el torn d’Antonio Hidalgo, que ha confirmat que continuarà a casa seva. El de Canovelles, que encara tenia contracte, ha comparegut amb Esteve Calzada, president del Sabadell. Ha estat una decisió meditada, però Hidalgo ho ha tingut clar: “Quan ets a un lloc on veus que tenen tanta confiança en tu i et transmeten tant carinyo, és difícil sortir. Hi haurà temps per a tot, però és el moment d’estar a casa meva”.

Després del descens a Anduva, es va obrir un període de reflexió que ha acabat amb Manzanera i Hidalgo mantenint els seus càrrecs. “Estic encantat i agraeixo la confiança del club. Hem tingut moltes converses perquè sabem que estem en un moment molt important“, ha explicat Hidalgo. El tècnic arlequinat s’ha mantingut fidel al seu discurs de lluita i treball: “L’entorn ha de ser conscient del moment que viu el Sabadell. Puc prometre que lluitarem fins a l’últim minut de l’últim partit“. Aquesta confirmació d’Hidalgo com a tècnic arlequinat suposarà la quarta temporada a l’equip d’un entrenador que ha fet història al Centre d’Esports.

La directiva continua treballant

Després de l’intercanvi de comunicats entre club i Ajuntament, la situació s’ha calmat. Esteve Calzada i l’equip de govern municipal es van reunir i van aclarir els malentesos que van sorgir, encara que el fons, en paraules de Calzada, “és el mateix“. Mentrestant, la directiva del Sabadell continua buscant més recursos dels que ja té. “El pressupost encara no és definitiu. Volem que sigui més gran perquè es tradueixi en resultats i no tanquem la porta a l’entrada de més inversors“, ha dit el president del Centre d’Esports. Un altre dels punts que ha destacat el president és el fet que es reuniran amb empresaris de la ciutat i els oferiran ajudar al club com a part del ‘Tracte Tornarem’.

Si bé Calzada ha explicat que busquen recursos, també ha afirmat que no demanen una subvenció. “Les inversions en el club tenen un retorn a la ciutat“, ha apuntat. Amb el dol del descens cada cop més superat, el Sabadell 2021/22 comença a agafar forma. El compromís d’Antonio Hidalgo amb el club és gran i Esteve Calzada s’ha mostrat content amb la relació que s’ha construït. De fet, el president ha indicat que Hidalgo “s’ha posat al servei del club per continuar caminant junts”.

Amb aquests dubtes enrere, ara és moment de deixar els despatxos a un costat i començar a pensar en la faceta esportiva. Encara no hi ha data oficial d’inici de temporada -malgrat que tot apunta a la darrera setmana d’agost-, encara que Antonio Hidalgo ha confirmat que l’equip començarà a entrenar a mitjans de juliol i buscarà fer una estada amb els recursos que tingui disponibles. Qui tindrà més recursos és Jose Manzanera, que, segons ha apuntat Calzada, ha treballat amb uns “molt limitats“. Avui s’ha tornat a confirmar la contractació d’un secretari tècnic que serà presentat aviat. El Sabadell torna a estar en marxa i ho farà amb el capità de vaixell que més èxits ha donat en els darrers anys.