El mercat de la Primera RFEF es comença a moure

Després de pràcticament tres setmanes de silenci, ahir van comparèixer en roda de premsa José Manzanera i Bruno Batlle per tal de començar a dibuixar el projecte de la temporada que ve. En aquest sentit, s’espera que durant els pròxims dies el club acabi de parlar amb els jugadors que acaben contracte el 30 de juny per decidir si se’ls renova o no. D’altra banda, cal destacar, que, alguns futbolistes ja s’han acomiadat del Sabadell, i a més, ja tenen nou destí. Ian Mackay, per exemple, defensarà els colors del Deportivo de la Coruña, mentre que Heber Pena ha signat amb el Racing de Ferrol.

Precisament el RC Deportivo, del Grup 1 i nou equip de Mackay, és un dels equips que millor s’està reforçant fins ara, ja que, a més del porter gallec, també ha fitxat Alberto Quiles (Recreativo de Huelva), Diego Aguirre i Juan Carlos Menudo (CD Numancia). També en el Grup 1, el Racing de Santander és dels clubs que més s’ha mogut en el mercat. Al Sardinero destaquen les arribades de Miquel Parera (RCD Mallorca), Fausto Tienza (Nàstic de Tarragona) i Carlos Castro (Dinamo de Tbilisi).

Al grup del Centre d’Esports, l’Albacete és l’equip que regna pel que fa a les incorporacions. Fins al moment, el conjunt manxec ha tancat les arribades de cinc jugadors: Eric Montes (Cultural Leonesa), Sergi Maestre (CD Badajoz), Diego Johannesson (Real Oviedo), Djetei (Córdoba CF) i Andreu Arasa (Atlético Sanluqueño). Si marxem fins a Mallorca, l’Atlético Balears és l’altre equip que més ha fitxat en aquestes primeres setmanes. A l’Estadi Balear destaca el fitxatge de Dioni Villalba, procedent de la Cultu. Per últim, també cal destacar els 300.000 euros que ha invertit el Villarreal ‘B’ en Alberto del Moral (Córdoba CF).

Limones i Raúl Palma, primers noms que es vinculen al Sabadell

Pel que fa al capítol de rumors, són pocs els futbolistes que s’han vinculat a l’entitat arlequinada durant els últims dies. El primer a aparèixer va ser el de Jesús Reguillos Moya ‘Limones’, porter que ha defensat la porteria del Mirandés durant les últimes temporades. En aquest sentit, José Manzanera ja va admetre que és una de les opcions en les quals el club treballa, però que encara estan acabant de decidir el perfil definitiu que es busca per suplir Ian Mackay.

A més de Limones, ahir al vespre Cazurreando també va destapar el possible interès del Sabadell en Raúl Palma, pivot de 26 anys que acaba contracte amb el San Fernando el 30 de juny. Cal destacar, però, que, a banda del Centre d’Esports, el Racing de Ferrol i l’UCAM Múrcia també tenen al jugador de Chiclana de la Frontera entre cella i cella. Pots consultar l’estat de les plantilles del Grup 2 de la Primera RFEF aquí.