Pau Morilla-Giner: “Antonio Hidalgo és el millor entrenador de la història del club”

Pau Morilla-Giner, conseller i cap visible del grup d’inversors estranger del CE Sabadell, ha fet un repàs a l’actualitat del club en una entrevista a Ràdio Sabadell en la qual ha deixat titulars interessants. El sabadellenc ha assumit les errades comeses la passada temporada, destacant que l’actuació en el mercat d’hivern va ser “una lliçó” per a tots: “Les coses no s’han fet bé. Volíem millorar el club i en l’últim moment del mercat no vam poder”. Però més enllà del descens i deixant enrere el passat, Morilla-Giner ha assegurat que “el fracàs real seria no haver après del que ha passat aquest any”.

Sobre la incertesa en la continuïtat de Jose Manzanera i Antonio Hidalgo, el conseller ha estat clar: “Pel que fa a la banqueta, no hi havia dubte. Tenim el millor entrenador de la història del club. El problema de la direcció esportiva ha sigut de recursos i no de capacitats. Manzanera és un dels responsables que poguéssim celebrar l’ascens a Marbella”. En aquest sentit, el club va confirmar que incorporarà un secretari tècnic en els pròxims dies.

En marxa una auditoria

Morilla-Giner també ha insistit en la necessitat d’estar, com a mínim, a Segona Divisió per donar continuitat al projecte de futur, que té sobre la taula el desenvolupament de l’Acadèmia o la construcció de noves instal·lacions. En aquest sentit, després de la reunió de retrobament mantinguda aquesta setmana entre l’entitat i el govern municipal, Pau Morilla ha explicat que la voluntat del govern hi és i que estan treballant per presentar una auditoria al consistori que obri els ulls a la ciutat i demostri el que suposaria per a Sabadell que el Centre d’Esports estigués en el futbol professional.

El sabadellenc també ha valorat el grup en el qual ha quedat enquadrat el CE Sabadell: “M’engresca jugar contra els filials perquè em fan molta ràbia. Desvirtuen la competició, però anirem amb més ganes de guanyar-los”. Un Grup 2 de la Primera RFEF que serà molt competitiu en tots els sentits. Bruno Batlle ja va confirmar aquesta setmana que el Centre d’Esports tindria un pressupost alt i Pau Morilla ho ha confirmat: “Tindrem un pressupost per aspirar a tot i que està a l’altura de la nostra ambició”.

Parla de futur

Un dels punts més interessant de l’entrevista ha passat pels projectes de futur de l’entitat arlequinada. Tot i que el conseller ha admès que a curt termini l’objectiu és tornar al futbol professional, a mig termini la cosa canvia: “Hem de consolidar la relació amb la resta de clubs de la ciutat, però m’agradaria començar a veure actius com camps d’entrenament propis o una ciutat esportiva”. L’estadi de la Nova Creu Alta, que llueix una nova capa de pintura, també s’ha posat sobre la taula. La nova il·luminació, el videomarcador i altres remodelacions han quedat aturades després del descens i Pau Morilla-Giner no ha descartat traslladar-se a un nou estadi en un futur llunyà: “Les coses es mantenen amb bona intenció, però no llueix com ho hauria de fer. M’agradaria monetitzar els actius del club”.