Mackay s’acomiada: “Ha arribat l’hora de dir adéu”

Ara sí, és oficial. Ian Mackay no renovarà amb el CE Sabadell i, amb tota probabilitat, posarà rumb a casa per defensar la samarreta del Deportivo de la Coruña. Després de les informacions que anit arribaven des de Galícia, el porter s’ha acomiadat del club arlequinat fa uns minuts: “Estimades i estimats arlequinats, ha arribat l’hora de dir adéu a aquest magnífic club”. Mackay explica en la carta publicada a les seves xarxes socials que el seu retorn a la Nova Creu Alta va ser anhelat: “La meva motivació era demostrar tot el que no havia pogut fer durant la meva primera etapa”.

Ian assegura marxar satisfet, sense negar que el descens va ser “una decepció”. A més, el gallec ha lamentat que l’afició no hagi pogut donar suport i gaudir de la Segona Divisió a l’estadi, desitjant un retorn aviat: “Ho tornareu a fer, estic convençut”. Aquesta segona etapa de Mackay es tanca amb una sensació agredolça, com explica en el seu comiat, tot i que destaca que en el seu record quedarà una ciutat on ell i la seva família s’han sentit “molt estimats”.

“Moltes gràcies de tot cor i els millors desitjos per a la gran família arlequinada. Una abraçada i ens veiem en els camps!”, tancava el porter ja exarlequinat la seva carta. Marxa una llegenda i història viva del Centre d’Esports. El millor porter de LaLiga SmartBank 2020/21 marxa de la Nova Creu Alta i no tornarà a vestir la samarreta arlequinada.