La resposta del govern municipal a Calzada

Després de les declaracions del president del CE Sabadell, el govern municipal ha emès un comunicat aquesta tarda recordant la seva col·laboració amb el club a través de diversos acords, com la cessió i les obres a l’estadi de la Nova Creu Alta. L’Ajuntament assegura haver fet un esforç en un moment especial dur per a l’economia de la ciutat, que ha deixat d’ingressar 18 milions d’euros en l’últim any.

Alguns dels acords de l’Ajuntament amb el club són la cessió gratuïta de la Nova Creu Alta i les seves despeses de consum i manteniment, l’adequació de l’estadi a la normativa de LaLiga com el canvi de la gespa i altres millores, o les bonificacions per l’ús d’instal·lacions municipals per part dels equips del futbol base del CE Sabadell. En total, el govern municipal assegura haver aportat més de 700.000 euros en l’últim any.

Toc d’atenció

L’Ajuntament de Sabadell recorda que cal tenir en compte que altres clubs catalans paguen un cànon per l’ús d’instal·lacions, fet que no passa amb el club arlequinat. A més, destaca que cal vetllar per totes les entitats que competeixen professionalment i no provocar un greuge comparatiu.

Sens dubte, les declaracions d’Esteve Calzada no han agradat al govern municipal, que encara això ha tancat el seu comunicat refermant el seu compromís amb el CE Sabadell després del descens a Primera RFEF. Això sí, apunta que no haver assolit els objectius esportius no pot atribuir-se a la falta de col·laboració de l’Ajuntament.