El Sabadell, pendent dels problemes econòmics al Burgos per poder salvar la categoria

Després que ahir es consumés el descens del Centre d’Esports a la Primera RFEF, avui s’ha obert una petita escletxa d’optimisme amb relació a que el Sabadell pugui jugar la temporada que ve a Segona Divisió. En aquest sentit, segons apunten diferents mitjans des de Burgos, els jugadors de la primera plantilla han denunciat el club a l’Associació de Futbolistes Espanyoles (AFE) per impagaments. Cal destacar, que, els futbolistes del conjunt burgalès, i que porten sense cobrar des del passat mes d’abril, ja van intentar arribar a un acord amb l’entitat, però el diàleg no va arribar a bon port.

A més, cal afegir que la primera plantilla del Burgos tampoc ha rebut les primes pel doble ascens que han aconseguit aquesta temporada. En primer lloc, la de l’ascens a la Primera RFEF, i després, la de l’ascens a la Liga Smartbank que van assolir fa poc més d’una setmana a Almendralejo. El total dels dos incentius superen el 1.300.000 d’euros, als que se’ls hi ha d’afegir el 1.000.000 d’euros, aproximadament, que els jugadors encara no han cobrat des d’abril en salaris. Ara, el Burgos té fins al 30 de juny, per pagar tots els deutes amb els seus jugadors, i en el cas que no succeeixi, seria el Sabadell el gran beneficiat, ja que el conjunt d’Antonio Hidalgo va quedar com a 19è classificat a la lliga. No obstant això, caldrà esperar.