Victòria majúscula per sortir del descens

Després de guanyar a un dels clars aspirants a l’ascens com és el Mallorca, avui el Sabadell tenia el repte de tornar a vèncer a la Nova Creu Alta per tal de reafirmar les bones sensacions. Al davant, però, hi seria un Rayo Vallecano que visitava l’estadi amb l’objectiu de sumar els tres punts per tal d’entrar, de nou, en playoff. De fet, ha estat el conjunt madrileny qui ha dominat durant la primera meitat, i només ha necessitat deu minuts per incomodar la porteria defensada per Ian Mackay a peus d’un Tiago Bebé que ha estat un malson pels arlequinats. Onze minuts més tard, nou xut de Bebé des de lluny que ha marxat alt per ben poc.

El Rayo estava sent superior amb pilota, però totes les ocasions visitants han arribat des de la distància o mitjançant centrades laterals. Al 26, Bebé ha enviat l’esfèric llepant l’escaire des de més de 35 metres de falta directa, i cinc minuts després, rematada de Savlejich que ha sortit fora per ben poc. Ja abans del descans, nova arribada del Rayo Vallecano a peus d’un Tiago Bebé que no ho ha deixat d’intentar durant tota la primera meitat. Tot i la insistència madrilenya, el Sabadell ha sabut defensar bé i ha marxat al descans amb empat al marcador.

Recital defensiu d’un Sabadell amb inferioritat numèrica

A la sortida de vestidors, la tònica del partit no ha canviat en absolut i han estat els homes d’Andoni Iraola els que han saltat a la gespa amb les intencions més clares. Tot i això, quan s’havien jugat set minuts de la segona part, Adri Cuevas i Guruzeta s’han inventat una bona jugada col·lectiva que, l’andalús, s’ha encarregat d’enviar al fons de la xarxa mitjançant un xut llunyà amb l’esquerra. Gerra d’aigua freda per un Rayo que estava sent millor. La rèplica del Rayo, com no, ha arribat quatre minuts més tard a peus de Bebé. I un minut més tard, el Sabadell s’ha quedat amb un home menys després de l’expulsió de Josu Ozkoidi. Tocava remar més de mitja hora amb deu jugadors.

Tot i la inferioritat numèrica, el Sabadell ha defensat a les mil meravelles i ha anul·lat un Rayo que en atac s’ha quedat sense idees. Al minut 74, però, Guerrero ha enviat la pilota al pal des de la frontal, i sis minuts més tard, Bebé ha tingut l’empat després d’una rematada acrobàtica. Tot i això, ja al temps addicional, errada en la sortida de pilota de Dimitrievski que, Pierre Cornud ha aprofitat per cedir l’esfèric a un Édgar Hernández que, des de més de 40 metres, ha fet el segon pel Sabadell. Finalment, victòria patida, però merescuda d’un Sabadell que surt virtualment de la zona vermella.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Ian Mackay; Jaime Sánchez, Juan Ibiza, Grego Sierra; Óscar Rubio, Undabarrena, Adri Cuevas, Josu Ozkoidi; Stoichkov, Néstor Querol; Gorka Guruzeta.
Rayo Vallecano: Dimitrievski; Advíncula, Saveljich, Catena, Fran García; Óscar Valentín, Santi Comesaña; Tiago Bebé, Óscar Trejo, Álvaro García; Yacine Qasmi.
Gols: Adri Cuevas (1-0, 52′) i Édgar Hernández (2-0, 94′).
Àrbitre: Oliver de la Fuente Ramos (col·legi de Castella i Lleó).
Estadi: Nova Creu Alta (a porta tancada).

Comentaris