Antonio Hidalgo vol sumar els tres punts i evitar relaxacions

Una setmana després, i sense molt temps per celebracions, el Sabadell afronta una nova final. Aquest cop serà davant el Rayo Vallecano, equip que lluita pel playoff i que va derrotar el Centre d’Esports a la primera jornada de lliga. Serà, novament, un duel clau pels interessos de tots dos equips i, en funció de com acabi la jornada, els arlequinats podrien sortir del descens. L’exigència serà màxima i, malgrat haver sumat una victòria a casa després de cinc mesos, no hi ha temps perquè el vestidor es relaxi.

Així ho ha expressat aquest matí Antonio Hidalgo, tècnic arlequinat, a la roda de premsa prèvia al partit de dilluns. “Tot es reforça molt quan guanyes, però tenim la mateixa necessitat que abans d’enfrontar-nos al Mallorca. Seguim en una situació límit i hem de sumar els tres punts“, ha comentat el de Canovelles. Una de les bones notícies del partit de dilluns va ser la tornada d’Aleix Coch als terrenys de joc i, segons ha explicat Hidalgo, Pierre Cornud estarà convocat dilluns, ja que s’ha entrenat en el tram final de la setmana amb la resta de l’equip.

El Rayo, un equip perillós i amb molta qualitat

Serà la segona vegada que s’enfrontin a les banquetes Antonio Hidalgo i Andoni Iraola. Tots dos van coincidir a l’AEK Larnaka quan el de Canovelles va ser el segon entrenador del d’Usúrbil. El tècnic arlequinat ha aprofitat la roda de premsa per indicar el perill que té un equip com el de Vallecas: “És un rival que ens exigirà molt durant els 90 minuts. No ens podrem refiar ni un sol moment en aquest partit ni en aquesta categoria“. Ara bé, el que està decidint els darrers partits del Centre d’Esports és la solidesa, l’efectivitat i els petits detalls. “Hem de continuar amb solvència i confiança perquè tots els partits es decideixen pels detalls i les sensacions“, ha apuntat l’entrenador arlequinat.

No serà un partit fàcil pel Sabadell, però aquesta plantilla ha demostrat que el seu compromís és màxim. “Has de jugar concentrat, amb molta ànima i creient. Fins a l’últim segon de l’últim partit, has de creure“, ha subratllat el de Canovelles respecte a la lluita de l’equip. El Rayo serà un nou repte i Hidalgo és conscient que la gestió de les emocions serà clau: “És molt important com gestiones els alts i baixos emocionals. Qui millor ho controli ho tindrà més ben fet. Això serà crucial d’aquí a final de temporada“. El tècnic arlequinat ha explicat també que estarà al costat de tots els jugadors i que creurà en els fins al final perquè la feina que fan i la seva implicació és molt bona.