L’Hora Arlequinada entra al programa d’esports de Twitch

Twitch, la plataforma de transmissions en directe on emetem els nostres programes des del febrer del 2021, ha arribat a un acord amb L’Hora Arlequinada per a incorporar-lo al seu nou programa d’esports, Sports Accelerator. A través d’aquest projecte en fase beta tancada, Twitch té la intenció de potenciar el contingut esportiu a la seva plataforma i L’Hora Arlequinada ha estat un dels canals escollits per a accedir-hi.

Amb aquest acord, L’Hora Arlequinada oferirà més contingut i incrementarà les hores d’emissió en directe a Twitch. Divendres 30 d’abril, durant el programa previ al CE Sabadell – Rayo Vallecano de dilluns, donarem més detalls sobre el nou contingut que oferirem durant el mes de maig. Si encara no ens segueixes a Twitch, fes clic aquí i et redirigirem al canal oficial. A més, recorda que pots subscriure’t gratuïtament per gaudir d’avantatges a la plataforma i podràs accedir als articles Premium exclusius de la web.