Fre al retorn dels aficionats

José Manuel Rodríguez Uribes, Ministre de Cultura i Esport, ha posat fre a les informacions que apuntaven que hi haurà públic en les últimes jornades de Primera i Segona Divisió. En la seva visita a Castelló, Uribes s’ha mostrat contundent i tot sembla apuntar que els aficionats no entraran als estadis fins a la pròxima temporada.

“De moment, a curt termini, no hi haurà públic en els estadis de futbol. Passarà quan hagi garanties i seguretat. Mentrestant, si no hi ha certesa i segueix existint risc, no serà possible. No es tracta de un criteri esportiu, sinó sanitari “, ha assegurat el ministre aquest dijous.

El Ministre ha insistit que cal garantir la seguretat de l’aficionat: “Quan ens diguin que no hi ha risc de fer un partit de futbol amb públic es farà. Aquest ministre feliç que passi, però necessitem garanties”. Hores després, el ministre ha matisat les seves paraules en un altre acte: “Anirem veient què fer depenent de com evolucioni la pandèmia”. Malgrat les seves paraules, la proposta del Consell Superior d’Esports al Ministeri de Sanitat segueix en peu, que proposa el retorn del públic el segon cap de setmana del mes de maig.