Adri Cuevas no pensa més enllà del Rayo i el joc de l’equip

Setmana per l’optimisme a Sabadell. La victòria davant el Mallorca ha suposat alguna cosa més que tres punts i així ho expressa el vestidor. Després d’alguns resultats complicats i de partits on, malgrat l’esforç dels jugadors, el resultat no era positiu, l’equip torna a estar amb vida. Ara, però, el repte és derrotar un Rayo Vallecano que està lluitant per les posicions de playoff. Serà una de les sis finals que queden i l’equip arriba en un bon moment, però des de la plantilla no es vol pensar en res més que el Rayo i en fer el millor partit possible.

Així ho ha expressat Adri Cuevas, migcampista arlequinat, aquest matí en roda de premsa. L’andalús, que va ser titular dilluns i és una peça important de l’equip, li ha volgut donar molt valor a la victòria davant el Mallorca: “Trobàvem a faltar una setmana amb una victòria i era una alegria que ens mereixíem. Estic content perquè aquests tres punts ens donen aire i veiem la recompensa a la feina que fem“. A més, al jugador ha afegit que tota la plantilla ha de donar la seva millor versió. “Sempre busco donar la meva millor versió i que aquesta aporti a l’equip. Ara mateix és moment que tots donem el nostre màxim nivell”, ha declarat Cuevas.

La victòria davant el Mallorca va estar fonamentada per un gran treball defensiu i un esforç col·lectiu excel·lent. “Potser vam tenir menys pilota del que ens agrada, però el Mallorca et porta a aquesta situació i vam assumir menys riscos. Vam estar molt bé en defensa, concentrats i fent un gran esforç”, ha explicat el migcampista. La gestió del resultat favorable i el desenllaç final també ha estat un dels punts que ha destacat Cuevas: “Algunes vegades hem fet mèrits sense recompensa i ens entrava una mica de frustració. Ara ens toca millorar i guanyar, perquè ningú ens regalarà res“.

Amb ganes de tornar a tenir públic als estadis

La gran notícia de la setmana ha estat la possible tornada del públic als estadis. Malgrat que la data prevista és a partir del 9 de maig, Cuevas ha manifestat que l’equip té ganes de retrobar-se amb l’afició: “Tot el que sigui tenir gent que ens doni suport ho notarem. Sentir que això no és únicament nostre serà millor per tothom“. Abans, però, l’equip s’enfrontarà a un Rayo Vallecano que encara ha de tancar la seva classificació pel playoff d’ascens. “Tenim unes ganes increïbles del partit amb el Rayo. No em vull centrar en ells, sinó en el nostre joc i en com jugarem. Hem de centrar-nos a treure els tres punts i no hem d’anar més enllà”, ha apuntat el de Jerez.

Malgrat l’optimisme, el Centre d’Esports encara està a dos punts de sortir del descens i no té molt marge. No obstant això, la plantilla hi creu i no abaixa els braços: “Una victòria et dóna més força per continuar creient. L’equip es porta molt bé i afrontar aquesta setmana així ens aporta un extra sobre la gespa“. L’equip ha rebut lloances per part dels rivals, però Cuevas sap que tot dependrà de l’equip. “Hem de demostrar la solvència que alguns entrenadors rivals han lloat. Anirem a aconseguir una segona victòria que suposaria un salt important per nosaltres“, ha conclòs dient el migcampista arlequinat.