Stoichkov, principal baixa per rebre el Mallorca

Tal com ja va succeir amb Juan Ibiza contra l’Almería, o amb Álvaro Vázquez davant el Real Sporting, Antonio Hidalgo no podrà comptar amb Juan Diego Molina ‘Stoichkov’ pel pròxim compromís del Centre d’Esports. Així doncs, el pròxim dilluns a les 21h, el davanter de San Roque no es vestirà de curt per veure’s les cares amb el RCD Mallorca a la Nova Creu Alta a causa de la clàusula de la por. Cal destacar, que, Stoichkov és un jugador cedit pel Mallorca, i en l’operació que es va tancar a finals del mercat, el conjunt balear va incloure la famosa clàusula que no permet que el jugador s’enfronti al seu equip de propietat.

Com a fet anecdòtic quedaran els 15 minuts que va disputar Stoichkov, amb la samarreta vermella, contra el Sabadell en la primera volta al Vist Mallorca Estadi, quan al minut 75 va entrar per Iddrisu Baba. A més del davanter andalús, el qui tampoc serà de la partida, si no hi ha cap recuperació miraculosa, és Pierre Cornud, un altre exmallorquinista, ja que el francès segueix recuperant-se de la lesió que va patir als isquiotibials contra el Cartagena. A hores d’ara, la incògnita segueix sent Aleix Coch, qui es va absentar el passat divendres a Fuenlabrada, però ja s’entrena amb l’equip. A la defensa, Hidalgo recuperarà un Jaime Sánchez que torna després de complir sanció.