Les puntuacions del CD Lugo 0-1 CE Sabadell

El CE Sabadell va aconseguir ahir retrobar-se amb la victòria a Lugo. Els arlequinats van endur-se els tres punts de l’Anxo Carro amb un gol de Juan Ibiza. En línies generals, bon partit del conjunt d’Antonio Hidalgo, que ha tornat a sortir de les posicions de descens.

Antonio Hidalgo: 8,2

Ian Mackay: 8,2

Jaime Sánchez: 7,3

Juan Ibiza: 8,2

Óscar Rubio: 7,2

Pierre Cornud: 7,3

Undabarrena: 7,8

Boniquet: 7

Heber Pena: 8,3

Adri Cuevas: 7,3

Édgar Hernández: 7,7

Stoichkov: 7,3

Suplents

Aarón Rey: 7

Guruzeta: 6,5

Josu Ozkoidi: 6,5

Grego Sierra: 6,5

Pedro Capó: 6,5

 

L’Hora Arlequinada publica les seves puntuacions seguint l’escala de valoracions de SofaScore. Tots els jugadors i l’entrenador inicien el partit amb una nota de 6,5 i segons la seva actuació, la puntuació puja o baixa. L’escala de valoracions és la següent: entre 0 i 5 molt dolent, entre 5 i 6 dolent, entre 6 i 7 mitjana, entre 7 i 8 bona, entre 8 i 8,9 molt bona i entre 9 i 10 excel·lent.