Néstor Querol renova fins al 2022

L‘heroi de l’ascens a Marbella seguirà una temporada més defensant la samarreta del Centre d’Esports. En aquest sentit, aquest migdia el Sabadell ha fet oficial la renovació de Néstor Querol fins al 2022. Així doncs, el davanter castellonenc de 33 anys, vestirà l’arlequinada per quarta temporada consecutiva. Cal destacar que, tot i estar en el tram final de la recuperació de la lesió que va patir al seu genoll, el club vol apostar per un jugador que ha estat clau des de la seva arribada a la Nova Creu Alta.

Va ser el juliol del 2018 quan Néstor Querol va aterrar al Centre d’Esports procedent del Badalona CF per unir-se a un projecte que, ‘a priori’, era molt il·lusionant. Un any abans, però, Néstor ja va signar pel Sabadell i va trepitjar la gespa de l’estadi, però finalment no va arribar a fer-se oficial. Tot i això, la seva primera temporada a la Nova Creu Alta va ser una muntanya russa d’emocions que va culminar-se amb la salvació agònica a Olot. Durant aquella campanya, la 2018-2019, el davanter de Castelló va ser l’autor de sis dianes. Durant la temporada següent, Querol també va ser un fix per Antonio Hidalgo, ja que ho va jugar pràcticament tot. El castellonenc va tancar l’any amb vuit gols, entre els quals destaquen el que li va fer a la ‘Cultu’ i al Barça ‘B’ al playoff d’ascens.

Un bon debut

Ara bé, sent l’autor del gol de l’ascens a l’Antonio Lorenzo Cuevas davant el filial del Barça, la continuïtat de Néstor Querol a LaLiga Smartbank estava pràcticament garantida. I així va ser. Tot i que l’inici no va ser el desitjat, de mica en mica el jugador de Castelló de la Plana es va anar guanyant la confiança d’Hidalgo, i de fet, va sumar dues dianes abans de la seva lesió. Una d’elles, per cert, va servir per esgarrapar un empat davant el CD Castellón a la Nova Creu Alta sobre la botzina.

I quan millor estava rendint, el passat 11 de gener es va confirmar la pitjor notícia possible: trencament del lligament col·lateral intern del seu genoll, el que suposaria estar entre tres i quatre mesos de baixa. Fent càlculs, Néstor Querol està en la recta final de la seva recuperació, i tal com ha avançat aquest matí el periodista de Ràdio Sabadell, Sergi Garcés, el davanter podria tornar a vestir-se de curt en la visita del Sabadell a Butarque per veure’s les cares amb el CD Leganés.