Les puntuacions del CE Sabadell 1-1 Sporting de Gijón

Empat entre Sabadell i Sporting en un duel molt exigent pels arlequinats i amb actuació espectacular, una més, d’Ian Mackay. Es va avançar el Centre d’Esports amb un gol de penal d’Stoichkov que va provocar Heber. Després del gol, l’Sporting va insistir i Djuka va empatar amb un autèntic golàs poc després del començament de la segona meitat.

Antonio Hidalgo: 7,2

Ian Mackay: 8,7

Grego Sierra: 6,3

Juan Ibiza: 7

Óscar Rubio: 7,2

Josu Ozkoidi: 7

Undabarrena: 6,3

Boniquet: 7,3

Heber Pena: 8

Adri Cuevas: 7,3

Aarón Rey: 7,2

Stoichkov: 7,8

Suplents

Édgar Hernández: 6,7

Jaime Sánchez: 6,5

Víctor García: 6,5

Pierre Cornud: 6,5

Guruzeta: 6,5

 

L’Hora Arlequinada publica les seves puntuacions seguint l’escala de valoracions de SofaScore. Tots els jugadors i l’entrenador inicien el partit amb una nota de 6,5 i segons la seva actuació, la puntuació puja o baixa. L’escala de valoracions és la següent: entre 0 i 5 molt dolent, entre 5 i 6 dolent, entre 6 i 7 mitjana, entre 7 i 8 bona, entre 8 i 8,9 molt bona i entre 9 i 10 excel·lent.