El Sabadell s’enfonsa a Castàlia

El Sabadell visitava Castàlia amb el principal objectiu de revertir la situació i de sumar una victòria que seria importantíssima pel conjunt arlequinat. Antonio Hidalgo ha sorprès amb l’onze, i ha fet saltar a la gespa de l’estadi castellonenc Grego Sierra i Álvaro Vázquez com a titulars. En referència al duel, les coses no han pogut sortir pitjor als primers minuts. De fet, els homes de Juan Carlos Garrido només han necessitat tres minuts per obrir la llauna, després que Pierre Cornud s’introduís la pilota en pròpia porteria. Jugada de Marc Mateu per la dreta, que ha superat la marca d’Óscar Rubio, i el francès, dins de l’àrea petita, ha fet el primer gol de la tarda.

Arran d’aquí, el Castellón ha fet un pas enrere i s’ha limitat a defensar amb cinc homes en defensa. En aquest sentit, el Sabadell s’ha trobat amb la mateixa història dels últims partits, i ha estat incapaç de superar el plantejament dels ‘orelluts’. Tot i això, en el 19, Gorka Guruzeta ho ha intentat des de la distància, però Whalley ha evitat el gol del davanter basc. Els minuts han anat passant, i la tònica del partit no ha canviat en absolut: el Castellón tancat al darrere, i el Sabadell circulant l’esfèric sense arribar amb perill. A les acaballes de la primera meitat, Adri Cuevas ha enviat als núvols el seu xut des de dins de l’àrea petita, i ja abans del descans, Guruzeta ho ha intentat de cap. Al descans, però, derrota arlequinada per la mínima.

Una pèrdua de Grego Sierra condemna el Sabadell

A la sortida de vestidors, el Sabadell ha saltat amb les idees més clares, però la defensa tan profunda del Castellón ha impedit qualsevol arribada clara. Antonio Hidalgo ha mogut fitxa ben d’hora, i ha donat entrada a Heber Pena i Aarón Rey per tal de desencallar el duel amb verticalitat, i de fet, el primer d’ells ha estat el millor jugador del partit. En el 51, nova rematada de cap d’Álvaro Vázquez que Óscar Whalley ha aturat sense problemes. I ara sí, passada la mitja hora, el Sabadell ha empatat el matx des dels onze metres. Pilota que ha rebut en banda Heber Pena, el de Ferrol ha superat Javi Moyano en l’u contra u, i Moyano ha comès penal. Ha estat Heber l’encarregat d’executar la pena màxima.

Els millors minuts del Sabadell han arribat arran del gol d’Heber, i en el minut 71, Stoichkov ha tingut el segon a les seves botes, però el xut del gadità ha marxat llepant el travesser. No obstant això, vuit minuts més tard, el Castellón sense fer absolutament res, ha fet el necessari per fer el segon gol a Castàlia després d’aprofitar una pèrdua imperdonable de Grego Sierra al mig del camp. Ha estat Josep Señé l’encarregat de rematar al fons de la xarxa l’esfèric després d’una bona centrada de Jonathan Soriano. El gol ha enfonsat el Sabadell, i el conjunt d’Antonio Hidalgo, tot i anar per sota al marcador, no ha tingut cap ocasió als minuts finals.

Així doncs, derrota del conjunt arlequinat en un escenari on havia guanyat en les seves dues últimes visites. Amb aquesta desfeta, el Centre d’Esports seguirà una jornada més amb 27 punts i cau a la penúltima posició, a l’espera que demà jugui l’Albacete i pugui ser últim.

FITXA TÈCNICA

CD Castellón: Óscar Whalley; Adrián Lapeña (Carles Salvador, 75′), Iago Indias, Carlos Delgado, Javi Moyano (Gálvez, 75′); Rubén Díez (René Krhin, 81′), Josep Señé, Yann Bodiger, Marc Mateu; Jorge Fernández (Jonathan Soriano, 57′) i César Díaz (David Cubillas, 81′).
CE Sabadell: Ian Mackay; Óscar Rubio, Juan Ibiza, Grego Sierra; Víctor García (Heber Pena, 57′), Adri Cuevas, Xavi Boniquet, Pierre Cornud (Édgar Hernández, 80′); Juan Hernández (Stoichkov, 13′), Álvaro Vázquez; Gorka Guruzeta (Aarón Rey, 57′).
Gols: Pierre Cornud p.p. (1-0, 3′), Heber Pena (1-1, 66′) i Josep Señé (2-1, 79′).
Àrbitre: José Antonio López Toca (col·legi de Cantàbria) ha amonestat Josep Señé i Carlos Delgado per part del Castellón, i Grego Sierra per part del Sabadell.
Estadi: Nou Castàlia (a porta tancada).