Les puntuacions del Málaga CF 2-0 CE Sabadell

Sense idees, descafeïnat, sense precisió en les passades i sense crear cap mena de perill. Sens dubte, un dels pitjors partits del Sabadell de la temporada que va acabar amb un doblet de Luis Muñoz i la derrota arlequinada a La Rosaleda davant el Málaga CF.

Antonio Hidalgo: 6

Ian Mackay: 8,5

Jaime Sánchez: 6,5

Juan Ibiza: 6,5

Óscar Rubio: 6,3

Pierre Cornud: 7,7

Undabarrena: 6,3

Boniquet: 6,3

Víctor García: 6

Juan Hernández: 6,3

Guruzeta: 6,8

Stoichkov: 6,7

Suplents

Ángel Martínez: 4,5

Aarón Rey: 6,5

Heber Pena: 6,7

Álvaro Vázquez: 6,5

Édgar Hernández: 6,3

 

L’Hora Arlequinada publica les seves puntuacions seguint l’escala de valoracions de SofaScore. Tots els jugadors inicien el partit amb una nota de 6,5 i segons la seva actuació, la puntuació puja o baixa. L’escala de valoracions és la següent: entre 0 i 5 molt dolent, entre 5 i 6 dolent, entre 6 i 7 mitjana, entre 7 i 8 bona, entre 8 i 8,9 molt bona i entre 9 i 10 excel·lent.