Antonio Hidalgo: “Hem de guanyar i ho hem de fer ja”

Després de caure per 2-0 a La Rosaleda davant el Málaga i de signar un dels pitjors partits de la temporada, el tècnic del Centre d’Esports, Antonio Hidalgo, va ser autocrític en roda de premsa i va admetre que el conjunt local va merèixer la victòria: “Han interpretat millor que nosaltres les diferents fases del joc. El Málaga ha sigut millor que nosaltres i ha estat mereixedor dels tres punts”. Tot i que la primera meitat del Sabadell no va ser dolenta, a la segona meitat els arlequinats es van quedar sense idees i el Málaga els va atropellar en les diferents facetes del joc. De fet, l’homòleg d’Hidalgo, Sergio Pellicer, així ho va reconèixer: “Ha estat el partit més complet de la temporada en tots els aspectes”.

Tot i que a priori s’esperava a un Málaga irregular, el que es va veure a sobre de la gespa va ser tot el contrari. El conjunt andalús va ser molt superior de principi a fi, i va aconseguir que el Sabadell no creés cap mena de perill en la porteria defensada per Juan Soriano: “No hem estat precisos, no hem tingut en cap moment el control del partit, i han entrat massa fàcil al nostre camp”, va comentar Antonio Hidalgo. El tècnic de Canovelles va buscar revolucionar el partit amb l’entrada d’Álvaro Vázquez, Heber Pena, Édgar o Ángel, però els canvis no van aportar absolutament res: “Hem posat tot el que teníem a la banqueta i et desajustes”, reconeixia Hidalgo.

Autocrítica i l’incident amb Sergio Pellicer

Ara bé, de res serveix quedar-se estancat en la derrota a La Rosaleda i oblidar tot el que s’ha fet abans. De fet, Hidalgo va voler destacar el treball que ha fet l’equip fins aleshores: “Hem d’analitzar el que hem fet malament i millorar el que ha passat en aquest partit, sense oblidar tot el que hem fet fins ara”. La pròxima parada del Sabadell serà Castàlia el dissabte que ve. Al davant, el CD Castellón, un rival més que directe. No obstant això, al vestidor del Centre d’Esports encara eviten parlar de final: “És un partit molt important. Està clar que hem de guanyar partits, i hem de començar ja”, va destacar Hidalgo.

El tècnic del Sabadell va vestir la samarreta del Málaga CF durant tres temporades, i en l’última d’elles va ser un dels herois de l’ascens a Primera Divisió. En aquest sentit, Antonio Hidalgo va confessar que per a ell la seva tornada a Málaga sempre és especial, ja que sempre que tornes a casa ho és. Per últim, i com a fet anecdòtic, Hidalgo va voler donar per conclòs l’incident amb Sergio Pellicer que es va viure en finalitzar el partit i va assumir la seva part de culpa: “He fet algun comentari que no li ha agradat i són comentari que al final del partit no s’han de fer. Li desitjo el millor, ja que Sergio Pellicer és l’entrenador que necessita el Málaga, ara i en el futur”.