El Femení i el Juvenil segueixen lluitant

Després de l’aturada a causa de la pandèmia, el Femení va tornar a competir quasi cinc mesos després. Va ser ahir quan el FC Sant Cugat va visitar Olímpia per veure’s les cares amb les noies dirigides per Raül Raposo. El partit entre Sabadell i Sant Cugat, tot i que va ser molt disputat, no es va decidir fins al tram final, ja que va ser Laura Sesé la que va obrir la llauna pel conjunt visitant al minut 71. Tot i el gol encaixat, les arlequinades no li van perdre la cara al partit i va saber reaccionar ben aviat. En aquest sentit, la rèplica va significar l’empat només tres minuts més tard del gol del Sant Cugat, a peus de Desirée Zambrano.

El partit estava totalment boig, i tres minuts més tard de la igualada de Desirée, el Sant Cugat es va tornar a avançar al marcador gràcies al gol de Marta Feliu en el minut 77. Tot i uns bons minuts finals, les noies de Raül Raposo van caure davant un Sant Cugat que, amb la victòria d’ahir, s’enlaira fins a la setena posició de la Divisió Preferent Femenina. Per contra, el Centre d’Esports seguirà una jornada més a la part baixa de la classificació, setzè amb cap punt, ja que també va caure 0-4 en la primera jornada davant la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. Tot i això, el conjunt de Raposo té un partit pendent contra la Fundació Unió Esportiva Cornellà. Ara, però, les arlequinades ja pensen en el pròxim partit, que serà diumenge davant el Cerdanyola a domicili.

L’accés a la fase pel títol es decidirà en l’última jornada

A tot o res. Així serà l’última jornada del Juvenil que disputarà a Olímpia davant el CD Ebro, sisè classificat del Grup III B de la Divisió d’Honor. Tot i sumar una importantíssima victòria dimecres davant el Nàstic de Tarragona, el conjunt dirigit per Miki Lladó va caure 2-0 en la seva visita a Fontetes davant el Cerdanyola FC. Els locals es van avançar al marcador a peus de Bilal a la primera meitat, després que el davanter del Cerdanyola aprofités un malentès entre la defensa arlequinada i Pol Tristán, porter del Sabadell.

Foto: Cerdanyola FC

Arran del gol, els de Miki Lladó van buscar l’empat, però tot i això, el Cerdanyola va ser qui va gaudir de les ocasions més clares. De fet, abans del descans, de nou Bilal va tenir el segon a les seves botes, però Tristán, en el mà a mà, va endevinar les intencions del jugador verd-i-blanc. A la represa, el rol del partit no va canviar, tot i que va ser el Sabadell qui va ser amo i senyor de la pilota durant tota la segona meitat. No obstant això, ja en el tram final, Xavi Fernández va assistir Bilal per tal que el davanter marroquí superés Tristán per fer el definitiu 2-0. Així doncs, el Juvenil del Sabadell es jugarà, a cara o creu, aquest dissabte a les 17h a Olímpia l’accés a la fase pel títol de la Divisió d’Honor Juvenil davant el CD Ebro.