Les puntuacions del CE Sabadell 0-0 Albacete

Empat en un partit igualat davant l’Albacete que es va poder decidir des dels onze metres al temps afegit. La igualtat va ser màxima, amb un Sabadell que va controlar el ritme del joc i un Albacete còmode i adaptat al plantejament arlequinat. Els d’Antonio Hidalgo van tenirles millors oportunitats del partit, però la més clara va ser en un penal, en el minut 91, que Édgar Hernández va estavellar al travesser.

Antonio Hidalgo: 6,7

Ian Mackay: 6,8

Juan Ibiza: 6,7

Jaime Sánchez: 6,8

Óscar Rubio: 6,5

Pierre Cornud: 7

Undabarrena: 6,5

Adri Cuevas: 6,7

Víctor García: 6

Guruzeta: 6,5

Juan Hernández: 6,5

Stoichkov: 6,8

Suplents

Édgar Hernández: 5,5

Aarón Rey: 6,7

Josu Ozkoidi: 6,3

Heber Pena: 6,8

 

L’Hora Arlequinada publica les seves puntuacions seguint l’escala de valoracions de SofaScore. Tots els jugadors inicien el partit amb una nota de 6,5 i segons la seva actuació, la puntuació puja o baixa. L’escala de valoracions és la següent: entre 0 i 5 molt dolent, entre 5 i 6 dolent, entre 6 i 7 mitjana, entre 7 i 8 bona, entre 8 i 8,9 molt bona i entre 9 i 10 excel·lent.