Les puntuacions del RCD Espanyol 1-0 CE Sabadell

Tot i l’esforç, el conjunt d’Antonio Hidalgo va tornar a caure per la mínima davant un Espanyol que només va fer mal mitjançant la pilota aturada i les centrades laterals. Així doncs, bona imatge del Sabadell en un escenari de Primera.

Antonio Hidalgo: 7

Ian Mackay: 7,5

Grego Sierra: 7

Jaime Sánchez: 7

Óscar Rubio: 7

Josu Ozkoidi: 7

Undabarrena: 7

Xavi Boniquet: 7

Víctor García: 7

Guruzeta: 7,5

Juan Hernández: 7

Stoichkov: 7,5

Suplents

Pierre Cornud: 7

Adri Cuevas: 6,5

Jaime Sánchez: 6,5

Édgar Hernández: 6,5

 

L’Hora Arlequinada publica les seves puntuacions seguint l’escala de valoracions de SofaScore. Tots els jugadors inicien el partit amb una nota de 6,5 i segons la seva actuació, la puntuació puja o baixa. L’escala de valoracions és la següent: entre 0 i 5 molt dolent, entre 5 i 6 dolent, entre 6 i 7 mitjana, entre 7 i 8 bona, entre 8 i 8,9 molt bona i entre 9 i 10 excel·lent.