Les puntuacions del CE Sabadell 1-1 Real Zaragoza

El CE Sabadell va sumar ahir un nou empat a la Nova Creu Alta davant el Real Zaragoza. Els de JIM es van avançar amb un gol de Jair Amador abans del descans. El conjunt d’Antonio Hidalgo va reaccionar i Stoichkov va empatar de panenka des del punt de penal després d’unes mans de Chavarría.

Antonio Hidalgo: 7,5

Ian Mackay: 9

Grego Sierra: 7

Jaime Sánchez: 6,5

Óscar Rubio: 6,5

Pierre Cornud: 7

Undabarrena: 7

Xavi Boniquet: 6,5

Víctor García: 7

Álvaro Vázquez: 6

Juan Hernández: 7

Stoichkov: 7,5

Suplents

Heber Pena: 7

Guruzeta: 6,5

Adri Cuevas: 6,5

Áarón Rey: 6,5

 

L’Hora Arlequinada publica les seves puntuacions seguint l’escala de valoracions de SofaScore. Tots els jugadors inicien el partit amb una nota de 6,5 i segons la seva actuació, la puntuació puja o baixa. L’escala de valoracions és la següent: entre 0 i 5 molt dolent, entre 5 i 6 dolent, entre 6 i 7 mitjana, entre 7 i 8 bona, entre 8 i 8,9 molt bona i entre 9 i 10 excel·lent.