Antonio Hidalgo: “És una victòria que reforça tots els empats que hem sumat fins ara”

Amb la victòria vital d’ahir a Gran Canària, el conjunt d’Antonio Hidalgo ja suma vuit jornades consecutives sense conèixer la derrota. De fet, cal remuntar-se fins al 6 de desembre per retrobar-se amb l’última desfeta dels arlequinats, que va ser contra el Real Oviedo a la Nova Creu Alta. Arran d’aquí, dues victòries, ambdues a domicili, i sis empats. En aquest sentit, cinc dels sis van arribar de forma consecutiva abans de la victòria d’ahir. “És una victòria que reforça tots els empats que hem sumat fins ara. Sabíem que els nostres rivals havien guanyat, i era molt important vèncer”, va comentar Hidalgo en roda de premsa en acabar el matx.

Tot i que a l‘inici Las Palmas va sorprendre el Sabadell amb pilotes llargues buscant Clau Mendes, el tècnic de Canovelles va que reconèixer que als primers minuts de partit l‘equip va estar desafinat en la pressió: “És cert que en els primers minuts no hem estat del tot ajustats en la pressió alta”. A més, Hidalgo també va mencionar la figura de Mendes, davanter de Las Palmas, i de com la seva titularitat va descol·locar, per minuts, el seu plantejament: “Amb l’entrada de Clau, ells han canviat una mica la seva filosofia i han buscat sorprendre mitjançant pilotes llargues”.

Una acció que va canviar el partit

La polèmica va estar servida a Gran Canària, ja que passada la mitja hora de partit, Álex Domínguez, porter del conjunt canari, va veure la targeta vermella. Tot i això, Hidalgo va reconèixer que el Sabadell ja estava jugant bé: “Abans de l’expulsió ja estàvem molt bé amb la pilota i amb algunes ocasions”. Cal destacar, però, que el tècnic del Centre d’Esports no es va voler mullar: “Des de la meva posició és molt difícil veure-ho. Ho puc interpretar, però suposo que per les imatges de la televisió ja ha quedat clar”.

Imatge: Movistar Plus

Ara bé, després de guanyar Las Palmas i sumar la quarta victòria lluny de l’estadi, el Sabadell rep la visita del Real Zaragoza aquest divendres a les 21h, en el que serà un partit vital en la lluita per la permanència. “Necessitem sumar de tres en tres. Divendres tindrem un partit molt complicat contra un rival que està creixent moltíssim”. Per últim, Antonio Hidalgo també va voler destacar la figura del seu homòleg a la banqueta de la Unión Deportiva: “Pepe Mel fa un treball extraordinari. Jo l’he tingut com a entrenador i sé com treballa. Em sembla un molt bon tècnic”.