Óscar Rubio: “M’adapto bé a diverses posicions, i al carril em trobo molt còmode”

Amb 36 anys, que al maig ja seran 37, Óscar Rubio està en el seu millor moment de la temporada. De fet, el lateral lleidatà del Centre d’Esports acumula dues titularitats consecutives, i en totes dues ha jugat els 90 minuts. A més, en la primera d’elles, a Almería, Óscar Rubio va estrenar-se com a golejador amb l’arlequinada al futbol professional. Tot i això, no és la primera diana del lateral de la Terra Ferma al futbol d’elit, ja que durant la campanya 2008/09, ja va veure porteria a Vallecas amb la samarreta de l’Elche. “Em trobo molt bé, sempre ho he dit”, ha manifestat Rubio aquest migdia en roda de premsa. 

Si bé des de la seva arribada a la Nova Creu Alta Óscar Rubio ha estat l’amo i senyor de la banda dreta, aquest curs té molta competència amb Víctor García. En lliga, el jugador cedit pel Real Valladolid acumula 21 aparicions, mentre que Rubio n’ha sumat dos menys. Això sí, el lleidatà no només ha jugat de lateral i carriler, ja que a vegades també ho ha fet de central: “Em considero un jugador d’equip i jugaré un calgui. Estic pel que el míster necessiti”. A més, Óscar Rubio ha afegit que s’adapta bé a diverses posicions, i que al carril es troba molt còmode.

Amb la ment posada a Gran Canària

Ara bé, després de dues titularitats seguides, Antonio Hidalgo haurà de decidir si torna a apostar per Óscar Rubio a Gran Canària o sorprèn amb la figura de Víctor García. En relació amb el pròxim desplaçament i el rival, la UD Las Palmas, el de la Terra Ferma ha reconegut que el conjunt canari és molt perillós: “És un equip que proposa i té moltes alternatives. Haurem d’estar al màxim nivell i fer un partit impecable per poder treure alguna cosa positiva d’allà”.

No obstant això, el Sabadell aquesta temporada ja ha sumat tres victòries (Ponferradina, Tenerife i Cartagena) lluny de la Nova Creu Alta, i la imatge que han oferit els homes d’Antonio Hidalgo a domicili ha estat de notable. Els problemes, però, apareixen a l’estadi, ja que el Centre d’Esports és el pitjor local de la categoria amb només 10 punts. De fet, els arlequinats no són capaços de deixar els tres punts a l’estadi des de fa més de dos mesos, coincidint precisament amb la visita de Las Palmas. “No crec que ens trobem incòmodes a casa. A l’estadi hem tret pocs punts, però hi ha hagut molts partits que hem merescut més”, ha conclòs el lleidatà.