El Sabadell tanca el mercat amb una única incorporació

Si bé Antonio Hidalgo ho va deixar caure a la roda de premsa posterior al partit, pocs minuts després es va confirmar la notícia. El Centre d’Esports no fitxaria cap jugador més. Un tancament de mercat que, anecdòticament, va coincidir amb el partit del Sabadell davant la UD Logroñés a l’estadi. Tot i això, el treball encapçalat per José Manzanera a les oficines de la Nova Creu Alta, va ser intens durant tot el dia d’ahir, però finalment l’entitat arlequinada no va poder inscriure un segon jugador després d’Álvaro Vázquez.

Molts van ser els noms de migcampistes que es van vincular al Centre d’Esports durant els últims dies, i entre tots els candidats, ahir es va posicionar com a gran prioritat el nom de Ramón Azeez. El nigerià, finalment, es va acabar decantant pel Cartagena, que va superar l’oferta arlequinada, convertint-se en la vuitena incorporació del conjunt murcià en aquest mercat d’hivern. En aquest sentit, segons ha pogut saber L’Hora Arlequinada, el Cartagena hauria emparaulat amb LaLiga una ampliació de capital en un futur pròxim, i és per aquest motiu que ha pogut fitxar tant en les darreres setmanes.

Eugeni Valderrama, l’última opció

Un cop es va conèixer la negativa de Ramón Azeez, la direcció esportiva va centrar els seus esforços en l’arribada d’Eugeni Valderrama, jugador que pertany a la SD Huesca. A més del Sabadell, el migcampista de Tarragona tenia més equips a sobre de la taula, com ara el Girona o l’Albacete, però la seva intenció era no moure’s de Huesca. I així ho va fer saber a Manzanera un cop acabat el partit davant el Logroñés.

Per últim, Yann Bodiger, qui també estava a l’òrbita del Centre d’Esports, es va desvincular del Cádiz a mitja tarda, però va acabar signant pel Castellón. Així doncs, el Sabadell tanca la finestra de fitxatges d’hivern amb l’única arribada d’Álvaro Vázquez, i amb les sortides de Jesús Olmo i de David Astals, cedit al Prat. Tot i això, cal destacar que el club encara pot incorporar algun jugador que estigui sense equip.

FITXATGES D’HIVERN DELS EQUIPS DE LA ZONA BAIXA DE LA CLASSIFICACIÓ

Real Oviedo (15è): Borja Valle (Dinamo Bucasrest).
CD Tenerife (16è): Sergio González (Cádiz CF), Germán Valera (Atlético de Madrid ‘B’) i Serantes (Avispa Fukuoka).
Albacete Balompié (17è): Tana (UD Las Palmas) i Cédric (Real Oviedo).
Real Zaragoza (18è): Mathieu Peybernes (UD Almería), Álex Alegría (RCD Mallorca) i Sanabria (Atlético de Madrid ‘B’).
CE Sabadell (19è): Álvaro Vázquez (Real Sporting).
CD Castellón (20è): Javi Moyano i Yann Bodiger (Cádiz CF).
FC Cartagena (21è): Toni Datkovic i Cristian López (Aris Salónica), Antoñito (Pananthinaikos), De Blasis, Chichizola (Getafe CF), Raúl Navas (CA Osasuna), Aburjania (Real Oviedo) i Ramón Azeez (Granada CF).
AD Alcorcón (22è): Dani Ojeda (Leganés), Carlos Embalo (KAS Eupen), Nwakali (SD Huesca) i Xisco Jiménez (Peñarol).