Un punt insuficient

Sabadell i Logroñés s’han repartit un punt després d’un partit gris de tots dos conjunts. Amb poques idees en atac i més preocupació per evitar errades, el partit s’ha pogut decantar en els instants finals amb una oportunitat de Juan Hernández i una pilota al pal de Nano Mesa. Stoichkov també ha gaudit d’una acció molt clara en la primera meitat, però no ha estat encertat. Ian Mackay i Dani Giménez, els dos porters avui, han estat els grans protagonistes amb bones aturades. El Sabadell, a més de perdre Aleix Coch durant dos o tres mesos per una lesió a la cama esquerra, ha vist com Xavi Boniquet s’ha retirat del terreny de joc amb molèsties evidents a la cama esquerra quan quedaven 20 minuts pel final. La pitjor notícia, però, és que el Sabadell suma dos mesos sense guanyar a casa.

La primera meitat ha estat igualada, encara que el Centre d’Esports ha generat les millors oportunitats per avançar-se al marcador. De fet, Stoichkov ha fallat a porteria buida i sense oposició després d’un bon contracop conduït per Álvaro Vázquez. En línies generals, els arlequinats han tingut les oportunitats més perilloses, però el Logroñés tampoc ha defugit a l’hora de crear perill i amenaçar la porteria d’Ian Mackay. Grego també ha avisat amb una rematada amb l’espatlla en un servei de cantonada que ha marxat fregant el pal. Els de La Rioja, per la seva part, han fet més mal al contracop que amb jugades llargues.

El conjunt de Sergio Rodríguez ha notat l’absència de jugadors importants i ha tingut certs problemes en atac. L’empat al descans feia justícia a una primera meitat amb alternatives i poques oportunitats clares de gol. La por a cometre errades s’ha imposat a l’atreviment i a conseqüència d’aquest fet no hi ha hagut gols en una primera meitat de poc ritme i que s’ha animat amb el pas dels minuts. A la mitja part, i amb el compte enrere del rellotge a punt d’acabar, tampoc hi ha hagut moviment en un mercat de fitxatges que s’ha tornat a allargar fins última hora.

Alternatives sense premi a les dues porteries 

Antonio Hidalgo ha buscat revolucionar el partit donant entrada a Víctor García per Jaime Sánchez i buscant una major verticalitat a l’hora d’atacar. Però el Logroñés, que també ha fet un canvi durant l’intermedi, ha entrat millor al segon temps. Mackay ha tornat a erigir-se en salvador del Sabadell amb una mà providencial per aturar un xut llunyà d’Unai Medina. I a 20 minuts pel final, Xavi Boniquet s’ha retirat amb una possible lesió a la cama esquerra després d’una passada a Guruzeta. Amb el pas dels minuts, el partit ha entrat en un moment de nervis i oportunitats per ambdós equips. Les precipitacions en defensa han donat espai a les errades defensives i a accions molt clares i perilloses.

Dani Giménez, porter del Logroñés, ha estat un dels grans protagonistes després d’aturar un xut de Juan Hernández dins l’àrea en l’oportunitat més clara del Sabadell en la segona meitat. I la rèplica del Logroñés ha estat immediata amb un xut de Nano Mesa que s’ha estavellat al pal. Tots dos conjunts han tingut l’oportunitat per desequilibrar el marcador en els instants finals, però finalment l’empat a zero no s’ha mogut del marcador. El Sabadell acumula set jornades sense perdre, però les sensacions en aquest partit no han estat les millors davant un equip que s’ha mostrat sòlid i ha posat en problemes el conjunt arlequinat. De fet, i malgrat l’empat, els arlequinats porten des del 22 de novembre sense guanyar a la Nova Creu Alta. El punt no és dolent, però les sensacions no han estat les millors.

FITXA TÈCNICA 

CE Sabadell: Ian Mackay; Jaime Sánchez (Víctor García, min. 46), Juan Ibiza, Grego Sierra; Óscar Rubio, Iker Undabarrena (Adri Cuevas, min. 64), Xavi Boniquet (Ángel Martínez, min. 72), Josu Ozkoidi (Heber Pena, min. 82); Stoichkov, Álvaro Vázquez (Juan Hernández, min. 64) i Gorka Guruzeta

UD Logroñés: Dani Giménez; Gorka, Bobadilla (Medina, min. 46), Clemente; Iago López, Andy, Olaetxea, Andoni López; Paulino, David González (Nano Mesa, min. 74) i Bogusz (Rubén Martínez, min. 57).

Gols: -.

Àrbitre: Miguel Ángel Ortiz Arias (Col·legi Madrileny) ha amonestat a Juan Ibiza (min. 37), Bobadilla (min. 45), David González (min. 51), Josu Ozkoidi (min. 59), Heber Pena (min. 85) i Adri Cuevas (min. 88).

Estadi: Nova Creu Alta (porta tancada).