El Sabadell buscarà sortir del descens davant un Logroñés plagat de baixes

A poc més de 24 hores pel duel de demà, de moment, tot segueix igual a Logroño. Sens dubte, la UD Logroñés no ha viscut una gran setmana, ja que tot el que envolta el club de La Rioja durant els últims dies no és pas de caràcter esportiu. Amb quatre positius confirmats (Ousama Siddiki, Ander Vitoria i ‘Zelu’ i Ález Pérez), el Logroñés viatjarà demà a Sabadell amb una multitud de baixes.

“Per sort no hi ha més infectats. Enviar-li una abraçada forta als jugadors i que es recuperin com abans millor”, ha comentat Antonio Hidalgo en roda de premsa aquest migdia.  A més dels ja esmentats, cal sumar-hi la baixa de Leo Ruiz, davanter referència del conjunt de Logroño, per sanció, i les possibles absències de Gorka Pérez i Iñaki Sáenz per lesió.

Oportunitat única

Pel que fa al duel, que a priori s’ha de jugar si no hi ha cap contratemps, l’escenari és més que propici pel Centre d’Esports. En aquest sentit, la UD Logronés arriba al matx en 14a posició, però les sensacions a La Rioja no són del tot bones. Tot i això, el tècnic de Canovelles creu que no serà un rival gens fàcil: “És un equip molt ben treballat que proposa coses diferents als rivals”. Dels últims nou partits, el conjunt de Sergio Rodríguez només ha pogut sumar una única victòria.

A més, els números que registra lluny de Las Gaunas són molt pobres: un punt dels últims 15 que ha disputat, és a dir, un empat i quatre derrotes. Així doncs, marc més que favorable per deixar els tres punts a l’estadi i sortir del descens, en un duel que xiularà el murcià Rafel Sánchez López. Per últim, i per a més inri, Sánchez López va ser l’encarregat de dirigir el duel a Ponferrada, on el Sabadell va vèncer per 0-3.

Nèstor Querol i Pierre Cornud, úniques baixes

Bones notícies pel que fa al capítol de baixes i altes a la infermeria del Centre d’Esports, ja que si tot va bé, Antonio Hidalgo tindrà demà a, pràcticament, tota la plantilla a disposició. En aquest sentit, les grans novetats aquesta setmana han estat Adri Cuevas i Pedro Capó. Ambdós van perdre’s el duel a Almería per lesió, però el dijous ja van reincorporar-se amb el grup i apunten al duel de demà.

Per contra, Pierre Cornud, un dels homes més en forma, serà baixa per sanció, ja que el francès va veure la cinquena groga a Los Juegos del Mediterráneo. Així doncs, Pierre se suma a la ja coneguda baixa de Nèstor Querol, qui aquesta setmana ha començat la seva recuperació al Club Natació Sabadell.

Dilluns de partit i de cloenda del mercat

Si bé a l’estiu ja es va viure un tancament del mercat de fitxatges agònic amb l’arribada d’Stoichkov sota la botzina, tot apunta al fet que demà es viurà un capítol similar. La direcció esportiva del Centre d’Esports, encapçalada per José Manzanera, segueix treballant per tancar l’arribada d’un migcampista, i tal com va avançar Manoj Daswani, Valentín Vada és un dels noms que s’ha vinculat al Sabadell en els últims dies.

Tot i això, segons ha pogut saber L’Hora Arlequinada, es tractaria d’un oferiment per part del Tenerife, i l‘argentí és un més (no és prioritat) dels més de 10 migcampistes que té el Sabadell a sobre de la taula. “És un mercat difícil on tothom està esperant a les últimes hores”, ha conclòs Hidalgo. Si més no, demà, abans de les 23:59h, sortirem de dubtes.