El Logroñés notifica quatre positius per COVID-19

El pròxim partit del CE Sabadell pot estar en perill després de l’aparició de positius en COVID-19 a la plantilla del Logroñés. Un total de quatre jugadors, segons ha informat el club de La Rioja, han donat positiu en els tests d’antígens protocol·laris de LaLiga. Ara, un cop coneguts aquests positius, el protocol contempla que s’ha d’efectuar un test PCR als jugadors i esperar els resultats definitius. Els quatre jugadors afectats, tal com explica el comunicat del Logroñés, són Ousama Siddiki, Ander Vitoria, Mateusz Bogusz i Zelu. Caldrà esperar a les proves PCR per saber si són falsos positius o han de mantenir-se aïllats als seus domicilis i, per tant, no estaran disponibles pel partit de dilluns.

La UD Logroñés ha de visitar, en principi, La Nova Creu Alta aquest dilluns a les 21:00. Davant aquesta situació, i amb cert temps de marge, LaLiga pot gestionar aquest fet. Ara per ara, i si no canvia res, el partit es podria disputar quan està estipulat. Si es confirmen els quatre positius, serà important que les proves que es realitzin a la resta de jugadors de la plantilla i membres del cos tècnic siguin negatius. Això és degut al fet que es podria suspendre el partit si apareixen més casos. Hi ha diversos precedents aquesta temporada com, per exemple, el partit que anava a enfrontar el Sabadell amb l’Alcorcón i que es va suspendre per l’aparició de positius que finalment van ser falsos. Aquell cop, però, els casos van aparèixer un dia abans del partit i sense marge de reacció. Ara bé, si la situació no empitjora, el partit s’hauria de disputar sense més inconvenients que les baixes dels jugadors positius.