Juan Hernández i una improvisació que val un punt d’or

Un dels grans protagonistes del meritori empat del Centre d’Esports davant l’Almería el diumenge passat va ser Juan Hernández. El davanter murcià va anotar el seu tercer gol de la temporada en l’acció de l’empat. El gol va arribar en un lliure indirecte gens habitual, però, amb el reglament a la mà, l’acció està ben xiulada. Davant una situació com aquesta, Hernández ha reconegut aquest matí en roda de premsa que l’equip tenia una idea sobre què fer, però van decidir canviar-la quan van veure com s’havia col·locat el conjunt indàlic. “Va ser fruit de la improvisació. Tenien un pal una mica descuidat i ens va sortir molt bé“, ha reconegut el jugador cedit pel Celta.

El gol d’Hernández li pot donar una empenta en la lluita per la titularitat, però ell ha reconegut que està per ajudar per l’equip: “Treballo cada setmana per demostrar l’entrenador que pot comptar amb mi sempre que vulgui“. “Sóc ambiciós i sempre vull més, així que espero seguint ajudant l’equip amb gols com el de diumenge”, ha indicat el segon màxim golejador arlequinat empatat amb Guruzeta. La segona volta del Sabadell ha començat amb bones sensacions, però Hernández ha advertit que ningú es pot confiar: “Ens hem de centrar en el Logroñés i després en el següent. Tot el que sigui mirar més enllà serà equivocar-se. La segona volta estarà igualada i hem de ser sòlids”.

Pendents dels positius

La següent parada en aquesta segona volta serà, si res canvia, davant la UD Logroñés. Els de La Rioja han comunicat quatre positius en COVID aquest matí i estan a l’espera de més proves. “Espero que estiguin tots bé. Ara hi ha molts casos i hem de vigilar molt en el nostre dia a dia per no tenir positius“, ha apuntat el murcià. Un Juan Hernández que, malgrat la baixa de Néstor Querol, té la competència d’Álvaro Vázquez, però ha volgut destacar la seva adaptació: “Tenim un grup magnífic i ell se sent molt a gust amb tots nosaltres“.