Antonio Hidalgo: “L’equip ha fet un treball monumental”

El primer partit de la segona volta va deixar un empat del Sabadell a Almería després d’un bon partit del conjunt d’Antonio Hidalgo. Remuntant en dues ocasions i amb personalitat sobre la gespa, els arlequinats van deixar molt bona imatge. Va ser un duel d’alts i baixos, però la sensació general és de satisfacció amb l’actuació de l’equip. Això, però, només ha servit per sumar un punt i encara queda molta lliga. Antonio Hidalgo va passar per roda de premsa després del partit i va destacar l’actuació dels seus jugadors i la seva implicació, però també va valorar el camí que encara ha de fer el Centre d’Esports.

Si va haver-hi una acció determinant, va ser el segon gol dels arlequinats. Juan Hernández va marcar en un lliure indirecte que es veu en molt poques ocasions. “Em recorda al gol que vam encaixar amb l’Andorra l’any passat“, reconeixia Hidalgo després del duel davant un rival de nivell. Perquè, tal com va explicar a la prèvia el tècnic, l’Almería “fa el millor futbol de la categoria“. Un futbol que, durant diversos trams, el conjunt arlequinat va poder controlar. “Sabíem del potencial de l’Almería, però els havíem d’anar a buscar. Sabíem que patiríem, però l’equip ha cregut, ha estat increïble i ha fet un treball monumental“, afirmava el de Canovelles després de sumar un punt en un escenari molt complicat.

“Els jugadors estan molt implicats”

La prova era exigent, però Hidalgo es va mostrar content amb el joc de l’equip: “Estic encantat del que hem fet amb la pilota. Ser capaços de frenar un equip com l’Almería em fa estar orgullós dels jugadors“. Hidalgo, però, va reconèixer que l’equip necessita “una mica més de pausa“, encara que es van generar oportunitats. I tots els elogis del tècnic van anar dirigits cap a l’actuació dels seus jugadors: “Jo proposo una idea, però ells ho duen a terme i estan molt implicats“. Malgrat el punt, la cursa fins a final de temporada segueix endavant. “Hem de córrer molt i ens hem de deixar la vida. Això no para i és un punt, però hem de guanyar partits i treballar moltíssim“, recalcava el tècnic arlequinat.

Hidalgo també va tenir paraules per Álvaro Vázquez, l’únic fitxatge d’aquest mercat d’hivern fins ara. Segons el de Canovelles, Vázquez va fer “un treball enorme” durant el partit. “No és fàcil perquè porta poc temps i no tenia rodatge, però ho ha donat tot“, comentava Hidalgo. Malgrat la titularitat, l’entrenador arlequinat va assenyalar que no hi ha cap jugador que sigui titular: “Alguns jugadors juguen més minuts i d’altres menys, però hem de valorar els jugadors que estan en un millor moment. Juan ha sortit i ha marcat, ha sortit Víctor i ha marcat Óscar. Són situacions que tenim a la plantilla i volem utilitzar-la de la millor manera”.