El Castellón visita la Nova Creu Alta en l’últim partit de l’any

Després de guanyar a Cartagena, amb remuntada inclosa, i de superar la primera eliminatòria de la Copa del Rei a Ibiza, el Centre d’Esports tancarà demà el 2020 amb la visita del CD Castellón a la Nova Creu Alta. El conjunt castellonenc, que també ve de superar la primera ronda de la Competició del KO (0-2 a San Fernando), arriba al duel de demà amb només un punt més (18) que el Sabadell i com a 17è classificat. Així doncs, la Nova Creu Alta acollirà un partit entre rivals directes per tancar un any inoblidable per ambdós equips, ja que tots dos van ascendir a LaLiga SmartBank al famós playoff exprés.

Amb Óscar Cano a la banqueta, el Castellón tornarà a Sabadell un any i tres mesos més tard. A més, el conjunt valencià també ve de sumar tres punts en la darrera jornada, després de vèncer de forma contundent (3-0) a l’Albacete a Castàlia. No obstant això, les sensacions del duel van ser molt diferents de les que va reflectir el marcador definitiu, ja que les últimes dues dianes, obra d’Zlatanovic, van arribar a les acaballes del matx. Cal destacar també que el Castellón, lluny de Castàlia, és un dels equips que menys punts ha sumat dels 22 de la categoria. Només 6 punts de 27 possibles i una única victòria a domicili, que va ser a Ponferrada en la primera jornada de lliga. Finalment, pel que fa als registres golejadors lluny de Castellón, els d’Óscar Cano sumen un total de 8 gols a favor. Per contra, n’han rebut el doble.

Fuoli recuperat, Grego Sierra i Undabarrena sancionats

A Cartagonova, Diego Fuoli no va estar present per molèsties a un dit, i va ser Froi Leal el porter suplent dels arlequinats. I no només això, sinó que a Ibiza, davant l’Ibiza-Islas Pitiusas, la lesió de Fuoli va fer que Froi debutés amb la samarreta del Sabadell com a titular. Tres dies més tard, Antonio Hidalgo ja ha recuperat el porter aragonès i tornarà a estar disponible demà davant el CD Castellón. Per contra, Grego Sierra i Iker Undabarrena són les principals baixes pels arlequinats, ja que ambdós van veure la cinquena groga a Cartagena i han de complir sanció. Per part del Castellón, Jorge Fernández i Carles Salvador també seran baixa per lesió. La resta, tots disponibles.

Un gol d’Arturo que encara es recorda a Sabadell

Tot i que l’últim precedent a l’estadi creualtenc entre el Sabadell i el Castellón va acabar amb desfeta (0-2) arlequinada a principis de la temporada passada, un any abans la pel·lícula va ser molt diferent. Amb ambdós equips jugant-se la salvació a la Segona Divisió B, Arturo Rodríguez (2-1) va ser l’encarregat de fer embogir la Nova Creu Alta amb un gol al 94′ que va servir per desempatar un duel que César Díaz havia igualat 3 minuts abans. Pedro Capó, al 83, va ser l’encarregat d’obrir la llauna en un partit que als arlequinats encara emociona. Abans d’aquesta victòria, el Sabadell no era capaç de deixar els tres punts a casa contra el Castellón des de la temporada 2004/05. Demà doncs, nova oportunitat per a un Centre d’Esports que buscarà tancar l’any de la millor forma possible, guanyant a l’estadi.